А някой забеляза ли, че единия терорист е БЕЗ една маратонка - после преди да си тръгнат си я взе
явно преди да слязат си ги е бил събул...сигурно му стягали
немея пред простотиите, дето се изсипват тука, особено конспиративните. живуркайте си, няма оправия за вас
Стрелял си с АК на компютерни игри сигур, ае бегай на зигзаг дане та уцеля с базуката, смешкоХодил съм,ходил съм,и съм стрелял достатъчно,за да знам какво причинява това оръжие и защо ползват него,а не М 16ките.Но,да се върнем на темата.Проблема е огромен и се задълбочава.И ние тук сме бомба със закъснител,манговците ги лъжат,че като се взривят,Аллаха щял да им даде по 16 жени и...като нищо може да спретнат някое атентатче...
немея пред простотиите, дето се изсипват тука, особено конспиративните. живуркайте си, няма оправия за вас
Гледам, че бая хора коментират, но ми е интересно някой да е имал контакт с "хора" от афганистан, пакистан ( нарочно ги пиша с малки букви ) и други подобни държавици, някой знае ли тия въпросните субекти как се интегрират в Европа - ще Ви кажа - въобще не се интегрират, в центъра на Лондон ми ходат боси с чаршаф, чалма и брада до колене, на работа ги мързи да гледат и само се молят по 5 пъти на ден ( даже и тия дето работят в метрото се дупят на платформата под земята )
Да ме прощават всички мюслими дето ще го прочетат това, ама за ква интеграциа говорим, европа си е виновна - спор няма, но те просто не могат да живеят цивилизовано и нямат място на този континент - да си стоят в Азия ( стига сте намесвали Путини, мутини, бараци и други ) проблема е доста по-дълбок, проблема е културен, религиозен, проблема е от кръстоносните походи насам - просто те не търпят друга религия и това което се случва сега е подготвяно с години. Искат си ислям на всеки континент и това е, които не е съгласен под ножа...
Не беше ли същото по турско робство.... идвали са и са ни клали, 600 години по-късно пак колят ( е имат и пушкала за разнообразие ) но основно си режат глави.
Е по-горе писах че ходят боси, тва нема управия...
Много подли хорица са тея, ще ти свалят звезда, луна и като те усетят че вече не си на щрек и хоп ножа е на гърлото.
Напълно съм съгласен, че има хора с доста богато въображение
Стрелял си с АК на компютерни игри сигур, ае бегай на зигзаг дане та уцеля с базуката, смешко
Големи специалисти станахте всички и от всичко разбирате, ама в реалната обстановка щяхте да напълните два памперса
За какво се дуеш бе Владко, кажи да разбера, нещо против свободата на словото ли какво
Имам три въпроса:
1, Осъждате ли нападението и избиването на журналисти в редакцията на Шърли Ебдо?
2, Защитавате ли демокрацията. свободата на словото и свободата на изразяване?
3, Позволено ли е избиването на мирни граждани, за защита на религиозни ценности и идеи?
Кое е богато въображение, че радикалния ислям е част от стратегията на сащ за борба с Русия ли?
Слушай още нова и бунака и ще се ограмотиш много!!!!
Да.
Да.
Не.
Но дори и да го кажа какъв е смисъла? Виж тука в форума може-би е най-голямата демокрация по целия свят. Ние се караме плюем и никой не е убил никой?
Нямам българска телевизия в Лондон.....
Еми това са важните въпроси в тази тема и предполагам, че всеки ще отговори като тебе, а другото дето се разисква путин антипутин, барак антибарак, не са за тази тема
За това и питах Владко шо са пали толкоз ама неможа ма разбере завалията и се фана за калашника,,, Владко свободно, почеши коня,,,
2, Защитавате ли демокрацията. свободата на словото и свободата на изразяване?
3, Позволено ли е избиването на мирни граждани, за защита на религиозни ценности и идеи?
Трудно е без доказателства да се говори. Сега ще скочат бараковците и ще кажат ама тя сащ ни дала толкова многоооооооо. Аз казах и по-горе нямам против американците като такива просто политиците ни са като нашите гъзомийници на евреите които искат да си го върнат на всички и те да са номер едно. Скоро всички ще го осъзнаят просто трябва време.
Уни, както казах да не разводняваме темата с излишни коментари, но понеже вече коня е отишъл в ряката, ти отговарям,,,
Има няколко сценария за управление и политически модел
Първия е авторитаризъм, един човек налага своите възгледи и всички други ги имат като закон
Втория е идеологическо равенство или комунизъм, което се доказа като утопия и не може да съществува в реална икономическа среда
Третия е пак идеологически на на базата на религиозни разбирания, което се оказва също в конфликт с външната икономическа среда и може да е само затворен икономически модел
И четвъртия е свободен, демократичен избор, независимо от религиозни и философски течения, защото дава свобода на слово и себеизразяване
Айде сега да видим къде е Путин и къде е Америка в този избор на философията за общност и социален строй
НЯМА "свобода на словото". Има "свобода да пиша това за което ми плащат"
Щом Хамерика го прави - да, позволено е. Не може да им се противопоставим...
Отиваш с танковете при едни хора които живеят по един начин от незапомнени времена и ги заставляваш да променят начина си на живот
ми защо не идете при амазонските канибалски племена да ги възпитавате бе