Кого питаш, защото аз съм написал и болднал точно обратното твърдение?Ако демокрацията е най-добрата форма на управление, защо народите които са с демократично управление изчезват физически?
Риторичен въпрос.Кого питаш, защото аз съм написал и болднал точно обратното твърдение?
Като го гръмнаха няколко пъти и се гърчеше, нямаше и грам кръв. После не знам дали му мина през главата или просто стреляха до главата му? Смисъл, ебати рикошета, как става тоя номер, на половин метър пред него? И все си мисля, че трябваше да се види нещо, поне малко кръвчица. На оригиналното видео достатъчно дълго се вижда полицая, но няма и следа от каквито и да е течности, просто си лежи.Убиха терористите. Относно екзекуцията на полицая е 100 % ... На видеото се вижда даже, че след като го застреля контролния изстрел минава през главата на полицая. АК 47 е 7,62 и е с голям заряд и само минава през главата без да остави голяма одходна рана. Друга бира е 5.45 боеприпасът ... но това е друга тема. Това с пръскането на кръв и мозък става само по американските филми... и при повечето самоубийства. Идеята е, че 7,62 на Калашника има висока пробивна сила..
[video=youtube;YLB36UxWD0M]https://www.youtube.com/watch?v=YLB36UxWD0M[/video]
AK 47 и диня
Според мен беше мъртъв и последва контролен ( за всеки случай). Все пак е само видео.... Може да означава всичко, може да е режисирано ... но за мен е истинско.После не знам дали му мина през главата или просто стреляха до главата му?
Кой ходи на терористична акция без личната си карта?! Много си задръстен брат, от теб не съм го очаквал :lol:
Също така може да преборите секудните от изстрелите и кога се показва кръвта. На оригиналното видео, над 10 секудни е даден трупа на полицая и трябваше да има локва кръв. Вижте горното видео и сравнете.
Няма как всеки да притежава твоята уникална комбинация от тъпотия, неграмотност, простотия и интелигентност като на амеба.
Стойнев, ето можеш да видиш какво се случва при истинско пръскане на мозъка от близко разстояние с АК 47. Чакам коментар.
Yemeni Gangnam Style wedding results in three accidental AK47 head shots at close range
Също така може да преборите секудните от изстрелите и кога се показва кръвта. На оригиналното видео, над 10 секудни е даден трупа на полицая и трябваше да има локва кръв. Вижте горното видео и сравнете.
Значи твърдиш, че ако някой гръмне друг от близко разстояние с калашников, няма да има никакви поражения по черепа, а просто дупка в която куршума влиза и дупка, от която излиза. И няма да има вътрешности и кръв. Аз съм виждал прасе застреляно с макаров, имаше доста по-големи поражения от това.Изгледах видеото няколко пъти. Не виждам контракции, спазми и конвулсии при нито един от застреляните, което ме навежда на мисълта, че нещо не е наред в това видео. Лично на мен ми прилича на евтин театър. Ако не е е монтаж. И труповете са снимани минимум 3 -6 мин. след стрелбата.
Значи твърдиш, че ако някой гръмне друг от близко разстояние с калашников, няма да има никакви поражения по черепа, а просто дупка в която куршума влиза и дупка, от която излиза. И няма да има вътрешности и кръв. Аз съм виждал прасе застреляно с макаров, имаше доста по-големи поражения от това.