lqllqlq
Well-Known Member
От: Тия в ОББ са много зле
Защо всички се състезават да хвалят, никой не попита какво му е важно?! Как се препоръчва банка, след като не е ясно за какво най-много ще се ползва? Фирмена сметка? Лична?
По-горе прочетох за ЦКБ, колко са супер, а после мернах такса 10лв/месец...Ми на мен това никак не ми е супер да ви кажа...
След като всички вкупом напираме да се похвалим кой какво си има да кажа и аз:
Фирмената сметка е в ПроКредит. Такса за фирмена сметка 6лв, но ако има и дебитна карта към нея става:
1. Месечна такса сметка 3лв
2. Такса за дебитна Виза 3лв
тоест пак 6лв
Банкиране - 0,70лв/транзакция
Теглене на техен банкомат до 400лв/транзакция - безплатно
Теглене на каса до 400лв - с такса, над 400лв - без такса до 5 000лв.
Хич не ми го хвалете това ОББ, защото да изтегля собствените си пари на гише (сума под 5000лв) си ме резнаха 0.3%
За разплащания онлайн ползвам където е възможно айпей Глобул Мастер кард - никаква такса по транзакция, 0,50лв за захранване без значение сумата. Може да се захранва на каса Глобул, Германос, от дебитна, от банкова сметка.
Ако не мога да разплатя с Мастер имам ПейПал и Скрил.
Защо всички се състезават да хвалят, никой не попита какво му е важно?! Как се препоръчва банка, след като не е ясно за какво най-много ще се ползва? Фирмена сметка? Лична?
По-горе прочетох за ЦКБ, колко са супер, а после мернах такса 10лв/месец...Ми на мен това никак не ми е супер да ви кажа...
След като всички вкупом напираме да се похвалим кой какво си има да кажа и аз:
Фирмената сметка е в ПроКредит. Такса за фирмена сметка 6лв, но ако има и дебитна карта към нея става:
1. Месечна такса сметка 3лв
2. Такса за дебитна Виза 3лв
тоест пак 6лв
Банкиране - 0,70лв/транзакция
Теглене на техен банкомат до 400лв/транзакция - безплатно
Теглене на каса до 400лв - с такса, над 400лв - без такса до 5 000лв.
Хич не ми го хвалете това ОББ, защото да изтегля собствените си пари на гише (сума под 5000лв) си ме резнаха 0.3%
За разплащания онлайн ползвам където е възможно айпей Глобул Мастер кард - никаква такса по транзакция, 0,50лв за захранване без значение сумата. Може да се захранва на каса Глобул, Германос, от дебитна, от банкова сметка.
Ако не мога да разплатя с Мастер имам ПейПал и Скрил.