Може и доста хора го правят, лично аз обаче избягвам крипто по обясними причиниНапоследък се запалих по търгуване (с криптовалута).
Дали с крипто, акции, злато, петрол и други, вярвам, че принципа е един и същ.
Та въпроса ми е:
Може ли човек, да се научи, да печели, повече, от колкото да губи ?
BinanceМоже и доста хора го правят, лично аз обаче избягвам крипто по обясними причини
Къде търгуваш? (дон'т револют..)
Много мрачна прогноза..Работих това известно време и си има своята специфика. Не те съветвам да продължаваш. Накрая ще изгубиш всичко.
Аз търгувам с активтрейдс и IC Markets. Търгувам само индекси и форекс и рядко злато.Може и доста хора го правят, лично аз обаче избягвам крипто по обясними причини
Къде търгуваш? (дон'т револют..)
Следващия месец се очаква голяма волатилност на златото, дръж се в течениеАз търгувам с активтрейдс и IC Markets. Търгувам само индекси и форекс и рядко злато.
Следващия месец се очаква голяма волатилност на златото, дръж се в течение
Някой да ползва делтасток, отзиви?
Много рестрикции, такси и лимити.. поради това се отказах да пробвам там.Binance
По същия начин, единствените позиции, които оставям (За сега само с тях се пробвам long-term strategy) са apple и tesla.Аз затварям позициите в рамките на деня като цяло, ти с какъв стил търгуваш?
Аз тепърва се уча.. Позиции не затварям. Играя денонощно. А защо затваряш позициите, в края на деня ?Аз затварям позициите в рамките на деня като цяло, ти с какъв стил търгуваш?
Ако искаш волатилност, играй с крипто. Там е в изобилиеСледващия месец се очаква голяма волатилност на златото, дръж се в течение
Аз искам, ама и да е логична. Да се уповава на нещо с реална причина и следствие. Не защото някой се събудил на криво и писал тъпотия в Twitter. Разбира се, че и другите стокс са подвластни на на това, но не чак толкова.Ако искаш волатилност, играй с крипто. Там е в изобилие
Като ще си бъдем полезни, на каква средно месечна печалба бихте били одволетворени и постигате ли я.Аз искам, ама и да е логична. Да се уповава на нещо с реална причина и следствие. Не защото някой се събудил на криво и писал тъпотия в Twitter. Разбира се, че и другите стокс са подвластни на на това, но не чак толкова.
Нека бъдем и полезни в тази тема. АЗ лично търгувам в IG market, но имайте предвид, че в списъка с държави, България липсва. Също имат crypto.
Като ще си бъдем полезни, на каква средно месечна печалба бихте били одволетворвни и постигате ли я.
Аз играя едва от няколко дни, носене стремя за размер от 10 - 30%
За крипто търгуване, мискя, че не е много.
Абсурд. Ако всичко зависеше от логика и последователност окей, уви... Мислил съм обаче да разговарям с програмист за писането на такъв бот-стратегия..Ползвате ли, бот за търгуването ?
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://money.bg/finance/zashto-raste-tsenata-na-zlatoto.html?amp=true&ved=2ahUKEwi269js4vjlAhVl1qYKHWfFBzQQFjAQegQIAhAB&usg=AOvVaw1NyTGUcy7VqNDSwEv0BG_g&cf=1Следващия месец се очаква голяма волатилност на златото, дръж се в течение