Бяхме сигурно, че това ще стане неизбежна част от съдържанието на форума по 4 основни причини:
- Политическата обстановка и бизнеса са силно свързани организми.
- С над 15К по онова време потребители, нямаше начин да нямаме и такова съдържание извън фокуса и темата на форума.
- Демографска. Българина може с часове да спори за политика и футбол.
- Всяка цензура през годините, която сме виждаме (визирам и другите админи) се е отразила лошо на общността, която в последствие не е оцеляла много.
И така се появи. Гледам, че такива теми има и в други големи форуми / фейсбук групи, които имат съвсем друг фокус. Разбира се. И също бяхме абсолютно наясно, че ще има винаги различни позиции, ще се стига до крайности и в крайна сметка модерация.
Това е ясно. Обаче е ясно че точно за вътрешната политика в такъв тип форум, които не е голям вестник хората, или много сами се ограничават защото имат притеснения.
Очевидно е, че тук пропагандата не е в такива високи нива, както обичайно е другаде. Очевидно е, че от пропагандата не може да се избяга.
А, какво да види човек - единия сложил шапка ВВС Россия, купува доматки и довечера ще мези с ракийка. Другия сложил тениска USA, Go Ukraine и довечера сигурно ще гледа малко филми и сериали, може и да дръпне една магистралка.
Аз правя ъпдейт на предложението си - не знам технически колко е възможно:
Сложете един ON/OFF бутон с таймер - "преносно или пряко" и разберете как това ще повлияе и на останалата част и въобще. Това само по себе си е иноватично предложение, което ще ви направи по-известни
Ще се чака ли с нетърпение отварянето или затварянето на бариерата.
Ти си умен човек, мисля че ме разбираш.
Иначе, както е казано ако не искаш крамоли не подхващай теми за политика и футбол, но за нас второто не съществува, защото и българския футбол го няма.