Е, не може да го игнорираме напълно - все пак е по-дейният админ.
Определено не е любов, но и вражда не е. Като цяло не го уважавам, поради липса на принципи и личностни качества, но не ми е сред топ неприятните персонажи тук. Мога и да си дебатирам кротко по рехави теми с него, но мога и да го ритам по коккалчетата. Като цяло не съм от тия, дето раболепничат пред авторитети.
Тва за топките на шмъркача ще му го натяквам, докато имам възможност.
Нали, но все пак е съумял през годините да изгради място, където да ръсиш критики и определения. Има известна ирония.
Радвам се, че имаш такива виждания, но честно казано слабо ме вълнуват, много като теб минаха от тук. И без да познаваш човек - странна позиция си си изградила. Но както и да, с теб точно не ми се води комуникация.
Колкото до темата или по-скоро анкетата. Още преди време, когато форума и по-конкретно Офтопика започна да се пълни с политически теми, с кула решихме да ги отделим в отделен раздел Политика, не случайно преди Кофата....
Бяхме сигурно, че това ще стане неизбежна част от съдържанието на форума по 4 основни причини:
- Политическата обстановка и бизнеса са силно свързани организми.
- С над 15К по онова време потребители, нямаше начин да нямаме и такова съдържание извън фокуса и темата на форума.
- Демографска. Българина може с часове да спори за политика и футбол.
- Всяка цензура през годините, която сме виждаме (визирам и другите админи) се е отразила лошо на общността, която в последствие не е оцеляла много.
И така се появи. Гледам, че такива теми има и в други големи форуми / фейсбук групи, които имат съвсем друг фокус. Разбира се. И също бяхме абсолютно наясно, че ще има винаги различни позиции, ще се стига до крайности и в крайна сметка модерация.