Ами то като изборите и всичко в държавата и света ололо нея (че нали все сме център на всичко). Явно се адаптираме добре. Fit and survive хаха.В тоя форум с всяка нова тема сеира става все по-голям
Да, прав си колега. Форумите вече не са полезни, както беше преди години. Сега е модерно да се ака в интернет.В тоя форум с всяка нова тема сеира става все по-голям
Не е това само с форумите. Интернет вече е залят с всякаква помия и Google именно такава индексира! Ето например търся "нов текстов редактор" (без кавичките) и тъпия Google, който уж бил с изкуствен интелект вече ми връща резултат на първа позиция ... "Най-добрите текстови редактори онлайн за 2021 г.". Ама аз не искам най-добрите, а някакъв ново направен. Вместо това думата "нов" ми я свързва с израз "нов документ" в което няма нищо ново, а си е просто празен начален документ. Както се казва - я стига ... да не сме на "интелектуално" ниво в търсачката от 90-те години???Да, прав си колега. Форумите вече не са полезни, както беше преди години. Сега е модерно да се ака в интернет.
Аз лека полека минавам на Yandex.Не е това само с форумите. Интернет вече е залят с всякаква помия и Google именно такава индексира! Ето например търся "нов текстов редактор" (без кавичките) и тъпия Google, който уж бил с изкуствен интелект вече ми връща резултат на първа позиция ... "Най-добрите текстови редактори онлайн за 2021 г.". Ама аз не искам най-добрите, а някакъв ново направен. Вместо това думата "нов" ми я свързва с израз "нов документ" в което няма нищо ново, а си е просто празен начален документ. Както се казва - я стига ... да не сме на "интелектуално" ниво в търсачката от 90-те години???
Може би и преди години търсенето да е било малоумно, но интернет не беше така залят от помия. И някак нормално вече се оказва, че SEO оптимизация получават само търговските сайтове, които рядко са полезни за нещо, освен да те тикат към това да правиш безполезни покупки.
Не е това само с форумите. Интернет вече е залят с всякаква помия и Google именно такава индексира! Ето например търся "нов текстов редактор" (без кавичките) и тъпия Google, който уж бил с изкуствен интелект вече ми връща резултат на първа позиция ... "Най-добрите текстови редактори онлайн за 2021 г.". Ама аз не искам най-добрите, а някакъв ново направен. Вместо това думата "нов" ми я свързва с израз "нов документ" в което няма нищо ново, а си е просто празен начален документ. Както се казва - я стига ... да не сме на "интелектуално" ниво в търсачката от 90-те години???
Може би и преди години търсенето да е било малоумно, но интернет не беше така залят от помия. И някак нормално вече се оказва, че SEO оптимизация получават само търговските сайтове, които рядко са полезни за нещо, освен да те тикат към това да правиш безполезни покупки.
Я ни обясни как работи големия брат? Между другото продавам (не на търг) видеоматериал "как най-бързо да търсим новини в реално време, или ръководство за копирайтъри", колко даваш?Това е щото не разбираш как работи Гугъл.
А може и случайно да си открил свободна ниша.