biaaro
Well-Known Member
От няколко места чувам, че всеки, който взема пари от куриер в кеш, ще трябва, освен ЕГН и трите имена, да си пише и номера на личната карта. Това с цел да се ограничи незаконната онлайн търговия и да се обложат сделките между физическите лица. Всичко това влиза в сила от 1.04.2015 г. и не е първоаприлски майтап. Информацията е от първа ръка, човек който е ходил на инструктаж ми я сведе още преди дни. Вече гледам, че почна да излиза и по медиите. Примерно Какво се случва в държавата? Поискаха ми номер на лична карта в куриерска фирма!
Сега следват няколко показни акции и широко медийно отразяване на това, как Тиквоций бори сивата икономика
Според мен следват тежки дни за хората, които са си позиционирали бизнеса в сайтовете за обяви, работата отива на който ебал, ебал, кака са омъжи
Може и да има някой, който продава там и е 100% изряден, ама мнозинството знаем как е.... Умната, защото ще има гръмнали при всички положения!
Сега следват няколко показни акции и широко медийно отразяване на това, как Тиквоций бори сивата икономика
Според мен следват тежки дни за хората, които са си позиционирали бизнеса в сайтовете за обяви, работата отива на който ебал, ебал, кака са омъжи
Може и да има някой, който продава там и е 100% изряден, ама мнозинството знаем как е.... Умната, защото ще има гръмнали при всички положения!