Трети и последен опит и този път, след като вече имах някакви изводи от предишните два го изпращях и всичко стана за около час и нещо. Е все пак, първия и втория път ползвах една единична печка и всичко го направих в два съда. Този трети опит ползвах две единични печки, но всичко го направих в четири съда. Питките са две на външен вид подобни, но на вкус са различни. И въобще няма да крия, че месенето и правенето на торти ми е може би най-слабото звено от всичко, което съм готвил. на вкус ги правя много добри, но на външен вид обикновени. Но аз там и не съм се и пробвал особено, специално торта май само веднъж съм правил, говоря за торта, не за сладкиши. А хлябове и питки не повече от 10-на пъти.
И се връщам към първото изречение, което написах, може би вече са около 10-на нещата, които масово ги дават противопоказни в готварството, обаче аз съм открил, че в замивимост как се използват не само не са противопоказни, ами стават плюс.
Това на снимката, естествено, че е за малко показност, не съм милионер та да ям на ръчно везани покривки, това е просто леко аранжиментче с 1/4 от порциите и както и да се приеме, хвалба примерно (аз много не ги обичам, макар че са си полезни, дори да са заслужени или не, благодаря за "браво"-то на
@bioz BTW) вкъщи го "изплюскаха" за отрицателни минути.
П.С. На мен някакви странни неща ми се случват понякога, забелязах, че на тази горната половин пита си вижда нещо, което изглежда като числото 10. Може и да си въобразявам, но като я правих попитах член от смейството колко е гладна по десетобалната система.