Като цяло не исках да продължавам да пиша и да се празнослови, но други хора са писали и те принуждават да се защитиш.
Ето от днес, това е за клиент. Пицата е правена изцяло от жена ми. И го снимах с фотоапарата и направо ви казвам, че от по-горните снимки и от тази, на живо няма много голяма разлика, но с по-хубавата камера изглежда на картинка съвсем различно.
John Galt
Аз това което си започнал да разбираш го написах поне няколко пъти.
Но никъде не съм казал, че пиците ни са величествени. Пиците са добри и вкусни. И на на мен в Брюксел ми направиха дюнер, който много ме съмнява, че дори могат да наподобят в България, и какво? София изобщо не я намесвам. Това е държава в държавата. Нито се сравяняваме с пицария, още повече елитна. Нито пък говорим за отваряне на пицария, говорим максимум за павилион. Кой въобще може да му хрумне да сравнява специализирана пицария с павилион. Кой въобще може да му хрумне да прави сравнения между пица направена в пицария и на пещ със пица направена в домашни условия на печка.
Еми хубаво - пак да го кажа, таргета ни е по-масовия вкус и по-ниските цени, но ще предлагаме в допълнение със среден клас с по-нетрадиционни продукти и малко по-високи цени.
Не знам дали е смешно или печално да се намеква че Търново е селски град... пет години съм бил там, не съм останал с впечатлението, че е селски. "Темпо" са една от най-добрите пицарии среден клас у нас. "Каприз" могат да се нарекат селяния, но на фона на цялата им селяния пиците им са добри. Това е фирма почти на 30 години. Тези коментирам, защото ги споменах по-нагоре.
Бая добре съм запознат какво се предлага в региона. Може да се каже, че съм относително всеяден, и като цяло кухнята която се предлага на мен като цяло не ми харесва.
П.с. Поръчахме си и малко по-представителни кутии.
Ако елитните пицарии са Ферари, ние сме Субару.
П.п.с. Когато можем, мислим да направим рекламна брошура, с целия асортимент и реалните снимки на реалните пици.
Ето от днес, това е за клиент. Пицата е правена изцяло от жена ми. И го снимах с фотоапарата и направо ви казвам, че от по-горните снимки и от тази, на живо няма много голяма разлика, но с по-хубавата камера изглежда на картинка съвсем различно.
- шунка
- горски гъби
- кашкавал
- кис. краставица
- лук
John Galt
Аз това което си започнал да разбираш го написах поне няколко пъти.
Но никъде не съм казал, че пиците ни са величествени. Пиците са добри и вкусни. И на на мен в Брюксел ми направиха дюнер, който много ме съмнява, че дори могат да наподобят в България, и какво? София изобщо не я намесвам. Това е държава в държавата. Нито се сравяняваме с пицария, още повече елитна. Нито пък говорим за отваряне на пицария, говорим максимум за павилион. Кой въобще може да му хрумне да сравнява специализирана пицария с павилион. Кой въобще може да му хрумне да прави сравнения между пица направена в пицария и на пещ със пица направена в домашни условия на печка.
Еми хубаво - пак да го кажа, таргета ни е по-масовия вкус и по-ниските цени, но ще предлагаме в допълнение със среден клас с по-нетрадиционни продукти и малко по-високи цени.
Не знам дали е смешно или печално да се намеква че Търново е селски град... пет години съм бил там, не съм останал с впечатлението, че е селски. "Темпо" са една от най-добрите пицарии среден клас у нас. "Каприз" могат да се нарекат селяния, но на фона на цялата им селяния пиците им са добри. Това е фирма почти на 30 години. Тези коментирам, защото ги споменах по-нагоре.
Бая добре съм запознат какво се предлага в региона. Може да се каже, че съм относително всеяден, и като цяло кухнята която се предлага на мен като цяло не ми харесва.
П.с. Поръчахме си и малко по-представителни кутии.
Ако елитните пицарии са Ферари, ние сме Субару.
П.п.с. Когато можем, мислим да направим рекламна брошура, с целия асортимент и реалните снимки на реалните пици.
Последно редактирано: