Ужас некакъв.. какви пластове, какви земетресения и вулкани. От теб съвет?? Шегуваш се. Първо, никога не си ми давал какъвто и да е съвет, (най-малкото, защото аз никога не търся съвети, аз ги давам принципно) после, ти ще си последният от който да взема съвет, повярвай ми. Виж се само, купил 7 ризки по 2лв, ама три щял да си ги задържи, за себе си
И по този случай ще отвориш онлайн магазин... усещаш си само какво се случва..?? И не само това, ами поставяш вече условия за участие в този магазин
А не вдена ли изобщо, че ти не си центъра на вселената. Всеки ден влизаш директно с БОБМА, все ден е петък..
Има и други хора тук, не си само ти. Крейзиш точно ала някакво психическо заболяване.. Ако беше толкова светнат, нямаше да пускаш нон стоп от глупави по-глупави теми.
И за последно, мисля, че грешно си правиш впечатления за мен. Не съм този за който ме мислиш,
не сме съмишленици. Много отдавна те отсвирих в съзнанието си, защото видях реално какво представляваш. Сори майкъл.. нямаш нито психиката, нито манталитета, а още повече държанието, която евентуално бих търсил в партньор