Ама ти си много "сериозен" за без пари бе. Имаш червена репутация за изискванията.Като за начало няма да има по нататък ако се развием ще има
Абе мухльо, ходи да търсиш другаде да ти работят на вересия.И ти имаш - от мене защото ме дразниш
Ако генерираме новини с убийства, земетресения, грабежи, изнасилвания цената ще скочиНовините не можеш да си ги измисляш, трябва да ги генерираш. Напр. буташ една саксия на главата на съседката и след това пишеш: неизвестен извършител снощи е направил опит за покушение над леля Пена от Бусманци, води се досъдебно произвоство.
Ако генерираме новини с убийства, земетресения, грабежи, изнасилвания цената ще скочи
Карай. Мен ме компенсираха с три положителни за тази тема, ама ти ще си останеш червен и неуважен, а балъци си търси другаде.И ти имаш - от мене защото ме дразниш
Михайлова, включвай се. Заплати ще има по-нататък, ако слушаш и изпълняваш заданията на професионално ниво.Хаха, искаш някой добър копирайтър да ти пише уникални авторски статии за без пари и на всичкото отгоре имаш изисквания относно възрастта му при условие, че не знам дори дали си навършил 14 години, що не отидеш да си полегнеш? Време е за следобеден сън, не си натоварвай крехката главица, че ще вземе да експлодира.