До 2 месеца купувам батериите и електромобила се сглобява.След това известно време тестване и измерване на пробега без системата.Накрая монтиране и измерване на пробега с нея.Плановете са най-късно другото лято да имам работещия прототип.
Благодаря.И аз не знам дали е авторско.Просто така ми дойде.Мисля,че е синоним на торпедо.В регистъра на фирмите е заето от някаква адвокатска кантора.А за сайт не съм проверявал. Благодаря и за сайтовете,не знаех за съществуването им.И най-много от всичко ми харесва името което си измислил "Торпила"
Я, още един Хондаджия (аз карам 3-та подред). Имаш ли регистрация във форума? Там пробва ли да питаш за същото?А за продажбата на тесла предпочитам първо да говоря с Хонда,защото съм им фен![]()
Ако няма приятели дето да ваучват за него, нема да го огрее бате. Не само никой няма да му види кампанията щото там има милиони други такива, ами и нема му повярват. Трябва да има кредибилити и някой успешен проект преди. И му трябва добър прототайп.пусни заявка за финансиране в п2п платформите по света (кикстартер, гофъндме, етс етс)
помоли някой от маркетолозите да ти направи офертата за кандидатстване пари
търси холандския модел - да ти дадат парите срещу продукти като почне производството)
а и още нещо търси в гоогле - ангел инвестинг + хъбове за финансиране (сайтове където се събират хора с пари )
поздрав)
Хаха, класически скам-отговор в стил африканче от Танзания. Никой няма да ти изкопира "идея". Това е мега смешно. Идеята не е завършен, реализиран проект бе. Всеки иска готов проект. Да види дали работи. И чак тогава да копира евентуално.Не може да дам повече информаця с оглед на това,че системата е доста проста и лесно някои може да я изкопира.Не е нужно да е инженер.Достатъчно е да знаете,че без системата електромобила например изминава 100км.С нея 150км.Ще видим как ще бъде и като констроирам прототипа.Вероятността изобретението да работи е 100% .Само ефективността му е под въпрос.Няма да е перпето мобиле.За първи прототип с минимален бюджет и подръчни материали и 20км увеличение на пробега според мен са си успех.