До 2 месеца купувам батериите и електромобила се сглобява.След това известно време тестване и измерване на пробега без системата.Накрая монтиране и измерване на пробега с нея.Плановете са най-късно другото лято да имам работещия прототип.
Благодаря.И аз не знам дали е авторско.Просто така ми дойде.Мисля,че е синоним на торпедо.В регистъра на фирмите е заето от някаква адвокатска кантора.А за сайт не съм проверявал. Благодаря и за сайтовете,не знаех за съществуването им.И най-много от всичко ми харесва името което си измислил "Торпила"
Я, още един Хондаджия (аз карам 3-та подред). Имаш ли регистрация във форума? Там пробва ли да питаш за същото?А за продажбата на тесла предпочитам първо да говоря с Хонда,защото съм им фен
Ако няма приятели дето да ваучват за него, нема да го огрее бате. Не само никой няма да му види кампанията щото там има милиони други такива, ами и нема му повярват. Трябва да има кредибилити и някой успешен проект преди. И му трябва добър прототайп.пусни заявка за финансиране в п2п платформите по света (кикстартер, гофъндме, етс етс)
помоли някой от маркетолозите да ти направи офертата за кандидатстване пари
търси холандския модел - да ти дадат парите срещу продукти като почне производството )
а и още нещо търси в гоогле - ангел инвестинг + хъбове за финансиране (сайтове където се събират хора с пари )
поздрав )
Хаха, класически скам-отговор в стил африканче от Танзания. Никой няма да ти изкопира "идея". Това е мега смешно. Идеята не е завършен, реализиран проект бе. Всеки иска готов проект. Да види дали работи. И чак тогава да копира евентуално.Не може да дам повече информаця с оглед на това,че системата е доста проста и лесно някои може да я изкопира.Не е нужно да е инженер.Достатъчно е да знаете,че без системата електромобила например изминава 100км.С нея 150км.Ще видим как ще бъде и като констроирам прототипа.Вероятността изобретението да работи е 100% .Само ефективността му е под въпрос.Няма да е перпето мобиле.За първи прототип с минимален бюджет и подръчни материали и 20км увеличение на пробега според мен са си успех.