На мен също ми е интересно с две изречения дали може да се обясни. Примерно:
1. Напълно зареден без перка, изминава 100км.
2. Напълно зареден с перка - 120 км.
Тоест, съпротивлението е генерирало тая енергия за 20 км. повече пробег.
И не излизай с това нещо по пътищата преди да е обезопасено. Тоя вентилатор, ако се разлети сред хората не ми се мисли...
Подскажи ми къде са тия фондове и кои банйки, че търся подобна информация.Ако така мислиш си в грешка...
Банките при интерес ползват експерти (външни фирми) защо се ограничаваш в мисленето си.
Освен банки има много инвест - фондове...
Земете си оправете сайта първо.Здравейте
аз съм Калоян Петров и наскоро направих платформа ,точно това от което имаш нужда.Място където да те представим пред инвеститори който включва частни лица ,лицензирани инвестирори и банки. Регистрацията е много лесна ,след това правим едно добро представяне в сайта. https://sellthemoney.eu/ ако желаеш пиши .
Както казах сайта е он-лине от 23.11.2020 ,но съм сигурен че вашият сайт е перкефкет и върши чудеса.Земете си оправете сайта първо.
Аз отново ще кажа, че не е рентабилно и няма да се ползва от автомобилите. Имам идея в пъти по-рентабилна ( която вече работи, нямам в момента възможност да я патентовам ) от това да си със огромна перка на носа на автомобила и ще произвежда двойно повече енергия, в пъти по-лека, компактна и удобна за позлване, няма да има нужда от резачката от пред. Съгласен съм че работи, но е неудобна, огромна и дори опасна. И всъщност не си първия http://www.weirduniverse.net/blog/comments/windmill_carТъпи комунистически висшистчета и пра-стари инженерчета. Гледайте клипа на американеца, със сметки и тестове е доказл това което знам от 15 години, има доблестта да ме спомене. Казах му какви резултати ще има преди да се захване с тестовете. А сега си скъсайте дипломките незначителни и оставете хората които не разбират от физични закони, да правят живота ви по-лек. Споменат съм от 11-та минута натам.
Да се знае как поредно българско изобретение ще иде при американците, защото вие всичко си знаете!
Ще ми се поименно да ви изброя, защото ще се скриете като мишки, но ще се задоволя със форумните ви прозвища, вие сте срам за родината ми!
аз не чакам никой. имам други приоритети. Останалото няма да го коментирам сам ще си го осъзнаеш.Няма да коментирам ниво на разработка и така нататък, все едно първия прототип ще влиза вече в производство, излагация... В Electric Vintage Cars ще обърнем внимание и на твоята идея, ако те е страх пази си я и чакай някой да те помоли да я направиш за да ти даде парите си.
.... без коментарИ къде съм писал, че съм първия!? Конвергента еволюция има и в изобретенията. Преди да се докаже, че работи всички се спускат да обясняват колко съм неук, след това , как имало вече такова нещо, паплач бе. А разликата между моята система и тва от линка е като между балон и дирижабъл.
Къде точно, че така и не видях? :/Споменат съм от 11-та минута натам.
От клиповете, които беше качил, си личи как подхождаш изключително несериозно към собственото си "изобретение", така че е логично реакцията на хората да е подобна.И къде съм писал, че съм първия!? Конвергента еволюция има и в изобретенията. Преди да се докаже, че работи всички се спускат да обясняват колко съм неук, след това , как имало вече такова нещо, паплач бе. А разликата между моята система и тва от линка е като между балон и дирижабъл.
Тъпи комунистически висшистчета и пра-стари инженерчета [...] Ще ми се поименно да ви изброя, защото ще се скриете като мишки, но ще се задоволя със форумните ви прозвища, вие сте срам за родината ми!
Същото мислех да му напиша, после прецених, че просто няма смисъл да се хабя. По-горе не случайно съм писал, че сам ще си го осъзнае някой ден със сигурност късно.Ти видя ли американеца да злобее и псува някакви хора, които са били скептични към идеята му и да ги изброява някъде? Аз тук не помня някой да ти е пречил, имаше хора които те насърчаваха, други изразихме съмнение колко е рентабилно това да се ползва, дори и да работи. Американецът след като спомена теб и другите също каза, че едва ли ще е практично да се използва в електрическите коли, поради ред причини (12:50).
Ти имаш възможността да натриеш носовете на всички като успееш да си развиеш и продадеш изобретението сам. Все пак нямаш право да се сърдиш на някого, че не те е подкрепил, или че не ти е повярвал. Можеш да налееш тази енергия в умения по презентирането и продаването на идеята си. Това е също толкова важно, колкото и 'измислянето'.
Няма как да очакваш, че някой ще ти даде пари от единия патриотизъм. Всеки предприемач ще прецени риска и ще иска възвръщане и печалба срещу инвестицията си.