Вече писах по темата -
става дума за oscommerce.Искам да излиза на 1-ва стр в Гугъла и да има по 200-500 посещения . Мога да отделя по 50-60 лв. седмичен бюджет като начало. Ако някой се наема - да каже!
Незнам какво още трябва - вие ще кажете!
общо взето за толкова най-много някои начинаещ да се научи на сайтовете ти ако въобще се научи... Въпросът е дали ако прочетеш по темата поразпиташ тук там купиш си някоя друга книга и да изхарчиш известна сума пари някои който разбирая да те консултира почасово няма да се справиш по добре от начинаещият ...
Защо да е малко 50-60 лв. на седмица?
Виждала съм предложения за 200 лв. за сео на сайт?!
Вече писах по темата -
става дума за Oscommerce.Искам да излиза на 1-ва стр в Гугъла и да има по 200-500 посещения . Мога да отделя по 50-60 лв. седмичен бюджет като начало. Ако някой се наема - да каже!
Незнам какво още трябва - вие ще кажете!
... Искам да излиза на 1-ва стр в Гугъла и да има по 200-500 посещения ...
А на някои и 500 лв. да им дадеш, пак може нищо да не свършат....
Първата страница може да се докара не е трудно, обаче 200-500 посетители дневно ... незнам дали е възможно. То като няма търсене и на първо място да си файда няма, като няма кой да клика. А пък случайни посетители не ти вършат никаква работа. Не си поставяй за цел повече от 100 посещения за да не се ядосваш че не можеш да ги направиш.
намери ме на скаип vanko119 ще направя каквото мога.
Ако някой от коментиралите предлага 1 позиция за думи по определени стоки и 500 уникални на ден от Г срещу 200 лева /месец имам доста работа за него.
Само няколко бързи уточняващи въпроса преди да преведа парите:
- след колко време ще изляза на 1 място за примерно 20 думи - срок
- 500 уникални на ден предполагам ще са от Г, а не от банери и реклами
- какво става, ако срока се пресрочи и резултат няма / по-добрия вариант / или ако последва песимизация / по-лошия вариант / ?