Подкрепям изцяло казаното по-горе.Май е време и аз да се включа, макар темата да е веселяшка, накрая почва да омръзва..
Следя темата, защото ми харесва начина на представяне на проекта , както ентусиазма и безумното его на автора..
Но за самия проект:
1. Така и не разбрах за какво става въпрос, какъв е продукта и кой ще го купува…
2. Какъв проблем решава продукта и за какъв мащаб става въпрос/пазари/, също не е ясно…
3. Инвеститор ли се търси, екип ли се събира, пълна мъгла..
4. Някакъв план как се случват нещата или ще се случват, отново няма или и тотално засекретен..
5. Някакви изчисления, да не говорим за ключовите коефициенти, просто липсват…
6. Има още доста неща, затова ще допълня „и мн. други”…
Тази тема е нагледен пример за най-често срещаните грешки при стартиране на проект.
Само че тук, всичките са събрани на куп, което прави проекта уникален, сам по себе си…
Така че, ако стартирате нов проект, просто правете точно обратното на това, което прави автора и ще увеличите многократно шансовете си за успех…
А на автора на проекта само ще кажа да не си губи времето, да си смени приоритетите и направо да скача в PR индустрията, там му е силата, но не го е осъзнал още…
Май е време и аз да се включа, макар темата да е веселяшка, накрая почва да омръзва..
Следя темата, защото ми харесва начина на представяне на проекта , както ентусиазма и безумното его на автора..
Но за самия проект:
1. Така и не разбрах за какво става въпрос, какъв е продукта и кой ще го купува…
Това е съществения и най-важен въпрос откъдето трябва да се тръгне. Какъв е продукта, по какъв начин и на кого ще го продаваш. Аз все още не мога да разбера каква е идеята.
@ReminD, колегата си търси представители. Имаш шанс за изява, а ти я пропиляваш, като богохулстваш.... ...Е, не се стърпях! :lol:Здраво сме във филма а
Почвай да продаваш нещо, няма как аз с 1 пост да ти напиша цял бизнес план. Всъщност мога де, но ме мързи, потърси инфо и ще го намериш. Няма и нищо лошо да направиш и свой продукт, но като ти гледам сайта Мулти.про, то май проблема е, че не мога да го гледам повече от 10 секунди поради ужасния дизайн. Като правиш нещо, прави както трябва, не виждам да имаш качествата да направиш добър продукт. Затова се захвани поне с афилиейт маркетинг или пък продавай някакви услуги, ддз и аз какво умееш ти. Недей си губи времето с Мулти.про обаче, защото не може за толкова време поне един читав дизайн да не си направил, камо ли да говорим за клиенти, печалба ала бала. Очевидно е че не струваш и има още хляб да ядеш преди такъв проект.Какво например?