От: Търся партньори
Явно трябва да отговоря :wink:
Вижте, момчета - @uphero, GeorgeG и другите, които помагате с мненията и съветите си! Искам да ви кажа, че това си е началото на комюнитито на Multy.PRO. Да знаете, че винаги ще ви споменавам с тези ви псевдоними. Точно това си помислиш вчера. Ето какво се случи:
Руския превод е готов за началната страница ( да не кажете, че си измислям :
http://ru.multy.pro) . Новата версия е готова като дизайн на API-тата, чрез които се ползва ядрото, но сега тепърва ще градя останалото. И след като има хора като вас, значи системата има бъдеще
Когато пусна една услуга ( част от платформата ( собствена или дадена под наем ... ( ... ))) стигнахме до услугата , която ще пусна
, ползвайки общите услилия, ще реши този проблем. Поне за FrontEnd-а.
За сървърната част, за сега си пиша сам, понеже един екип от професионалисти струва пари, все пак. ( Тези запетаи са ми голяма мистерия :| ). А както се знае именно тази част от една WEB система е с предимство, понеже ( уточнявам за хората, които се развиват в други сфери ) там се свързват потребителите на машинно ниво, което всъщност е Интернет. Поне така съм си го обяснил до тук.
Нека се върнем на API-тата на системата, които ще позволят на желаещите да се включат в изграждането на системата. Имайте търпение малко и няма да виждате подобни изцепки за дълго. С пускането на първата услуга, която да се ползва от потребителите си, и е изцяло изпипана ще започне и изграждането на доверието в системата. Това ще си е естествен процес, които е 100% гарантиран. Често ще ползвам 100% в изразяването си за нещата, които времето ще покаже дали са така или не и така пък ще започне и началото на изграждането на доверието към мен, че съм 100% решен да постигна целта си. :shock:
И така момчета, и всички които четете всичкото това, работата продължава и днес до късно. А и видео ще правя.
Чао за сега от мен.
С уважение:
Алекс Видов