От: Търся партньори
@biaaro
Това е първото което правя така сериозно и съсредоточено. Едва от скоро си повярвах. А що се отнася до психопатщината ми може би е така. Аз от страни чувам различни мнения. Едни се кефят и вече са убедени, че мога да направя всичко за тях като потребители, други се мръщат и наблягат на това, че съм много напорист, арогантен и т.н. За мен най-важното е да си свърша работата добре и да не ми пада нивото и мотивацията.
@wsna
Отъносно WP, Joomla и подобните им не знам дали ще ги стигна за 5 години сам. Но ако действам с екип от способни хора мисля, че поне ще се чуе за проекта "Самоделка" ( както се казва към днешна дата ) а парите които сме способни да изкараме са поне осем цифрени. Приемам "критиката" ти като мнение което е искренно и именно това много ценя в хората. Не напразно търся екип. Аз знам, че съм труден характер и има неща на които не съм способен и ги търся сред вас. Също така знам, че в работата си винаги съм бил един най-добрите и съм толкова зъл както към колегите си така и към себе си. Просто за мен не е нормално екипа на Microsoft да направят сайта на фирмата си с -> 548 Errors, 405 warning(s). Ако тея са под мой контрол ... ще се види с времето. Аз просто съм си такъв. За това си бачкам сам или допускам само хора които са на моя акъл до себе си. За останалите дейности в проекта търся същите вълци. За хората като мен няма не може няма не става.
Може би съм вече психопат?!? - няма представа. Не ми и дреме. Имам си работа и ще си я свърша по възможно най-добрия начин. Никой не му дреме що за дебил е правил програмата ако тя е достатъчно добра. А и за PR ще се намери някое готино мимиче което ще комуникира със света по по-професионален начин, защото аз за това не ставам и се вижда добре
@ReminD
Повечето сайтове в мрежата са базирани на някоя готова CMS ( като "Самоделка" ). След като подобните продукти могат всичко защо и "Самоделка" да не го може? Нима не разбирате??? Базата е една. Всичките сайтове като същност са едно и също. Ако се създаде ядро което е достатъчно добро то ще е в състояние да поеме възложените му функционалности. Както и да е. Може би трябва да сте поне малко софтуеристи за да ме разберете правилно.
Нека сега изясня нещо. Жалко е, че не се изразявам правилно или го правя по арогантен начин. Ще се опитам да пресъздам смисъла на посланието си:
Аз търся екип с които да изградим нещо повече от поредния сайт за БГ пазара. Работя върху CMS който да е в състояние да прави всичко което се иска от него. Това е моята работа. За да я свърша не трябва да ме харесвате или да участвате в процеса. Това си е моята CMS и аз си я обичам и си я градя с кеф и желание. Искам да привлека хора които да поемат различни дейности от цялото така, че като цяло проекта да излезе пред света. Когато се намери някой за PR аз повече няма да се блещя чрез някое видео а същото ще бъде направено от хората които това им е работата и публикувано в съответните места от други хора на които това ще им е работата. Аз си искам да си пипам софтуера и толкоз. Търся хората които да ме допълнят като липсващи умения и да градим заедно. Ич не ми дреме ако PR-а на "Самоделка" е темерут. Ако си върши работата това е от значение за мен. Това се отнася и за другите от екипа. Обаче ако някоя фирма направя удар а моя човек ми каже, че това не става или не е възможно докато го гледам как извънземните от другата страна на света вече го правят, много ще се ядосам и най-вероятно същия този с невъзможностите ще си иде още този момент.
Вижте! Аз съм луд и циник но не съм животно. Има хора които ме познават и знаят за какво говоря. Обичам любознателните и вярващите в себе си хора които се стремят да се развиват. Безкрайно съм търпелив към тези които искат да се научат и търсят помощта ми, много съм досаден ако някой знае нещо което искам да науча и съм безкомпромисно зъл към тези които не се борят докрай или ми твърдят глупостите си докато ме гледат в очите.
Това е! За никой няма да се женя от вас така, че не е нужно да съм вашия добър приятел. С времето ще си проличи професионализмът ми и желанието за развитие и тогава може би ще се намерят хората с нужните качества и умения които да се присъединят. Всъщност не очаквах толкова бързи реакции и мненията ви са напълно оправдани като се има предвид, че сега се запознаваме.
Хубавото е, че вече си имаме и няколко препоръки от коментарите а именно:
@biaaro
Ако следеше накъде отиват нещата, щеше да знаеш, че големите компании развиват успешните проекти като отделни брандове, а ти си тръгнал да правиш точно обратното.
@wsna
но ако искаш да бъдеш взет на сериозно трябва да се държиш малко като професионалист.
@ReminD
мисля, давам идеи, критики, мисля марктингова стратегия, мисля план, въобще знам какво ще конкурирам и накъде мога да насоча някакви потоци пари - към реклама еди къде си и еди в кой си сайт и еди как с еди каква си реклама. А тука ходи мисли дали блоговете да оправяш, дали да рекламираш е-комерс, дали форуми, дали продавалника ти, дали системата ти за запознанства.
Именно за това говоря. Ето какво ще направя. Ще взема предвид написаното до момента и ще направя нужното за да коригирам стила на видеата и изказванията си като цяло. Въпреки, че така ще избягам от себе си но ще го направя с цел да видим толкова ли е трудно да правиш нещата както трябва. Ха сега да видим
Отново ви благодаря за всичко написано. Радвам се че намирате време да ми давате насоки по какъвто намерите за уместно начин. Засрамихте ме малко но явно си го заслужавам. PR определено не е моята стихия. Сега отивам да спя а утре продължавам да правя своята "Самоделка". В следващото видео ще се постарая да поддържам едно ниво по :shock:
Успех желая на всички и до скоро.
ПП
Магазините стават много добре. За сега само това ще кажа и когато съм готов с демото ще го споделя с вас като се надявам да сте още по безкомпромисни в изказванията си.