Търся: Търся специалист видео обработка, разбиращ от AI за създаване на клип!

Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте.
Търся специалист по видеообработка работещ с Изкуствен интелект който може да създаде много подобен клип по мое задание.

Клипа ще бъде с продължителност 3 минути и 32 секунди.
Бюджет за създаване на клипа е 10 000 лв.
Време за изработка до 30 дни.

Моля за сериозни оферти като желая да видя изработени подобни клипове от кандидатите.

Ако не сте намерили човек, пишете ми на лично с повече детайли. Занимавам се с AI ежедневно от няколко години.

Ако не сте намерили човек, пишете ми на лично с повече детайли. Занимавам се с AI ежедневно от няколко години.
Аз търся професионалист в случая! Това което искам да се направи е професионално и трябва да имаш знания по видеообработка включително с filamora и още куп професионални програми които струват доста пари. Само с Изкуствен интелект не става... пробвал съм.

здравейте -аз съм профисионалист и работя с няколко програми за видео монтаж и обработка - например една която малко я знаят е Camtasia - ако разбера сценария на вашата задача - мога да дам отговор - Веселин Сухоруков - GOOGLE - ViberPC 0888702738 - не се занимавам с глупости създадени с изкуствен интелект приложения

Ако е възможно, може да организираш конкурс тук във форума. Ще имаш избор от доста варианти.
Няма да има. Тия AI-та не са от най-евтините.

Няма да има. Тия AI-та не са от най-евтините.
понеже си писах на ЛС на инженер Ганьов идеята за създаване на клипа е уникална и е проект за рекламен клип. Със сигурност този който успее да направи подобен клип ще се изстреля в небесата. Особенното не е в самото създаване на клипа, а в сценария на клипа! За съжаление познанията ми не са в такава фаза , че да мога да направя подобен клип. Едва ли ще има българин който да не гледа клипа когато бъде създаден по мое мнение...

Горе