Търся: Търся специалист видео обработка, разбиращ от AI за създаване на клип!

Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте.
Търся специалист по видеообработка работещ с Изкуствен интелект който може да създаде много подобен клип по мое задание.

Клипа ще бъде с продължителност 3 минути и 32 секунди.
Бюджет за създаване на клипа е 10 000 лв.
Време за изработка до 30 дни.

Моля за сериозни оферти като желая да видя изработени подобни клипове от кандидатите.

Ако не сте намерили човек, пишете ми на лично с повече детайли. Занимавам се с AI ежедневно от няколко години.

Ако не сте намерили човек, пишете ми на лично с повече детайли. Занимавам се с AI ежедневно от няколко години.
Аз търся професионалист в случая! Това което искам да се направи е професионално и трябва да имаш знания по видеообработка включително с filamora и още куп професионални програми които струват доста пари. Само с Изкуствен интелект не става... пробвал съм.

здравейте -аз съм профисионалист и работя с няколко програми за видео монтаж и обработка - например една която малко я знаят е Camtasia - ако разбера сценария на вашата задача - мога да дам отговор - Веселин Сухоруков - GOOGLE - ViberPC 0888702738 - не се занимавам с глупости създадени с изкуствен интелект приложения

Няма да има. Тия AI-та не са от най-евтините.
понеже си писах на ЛС на инженер Ганьов идеята за създаване на клипа е уникална и е проект за рекламен клип. Със сигурност този който успее да направи подобен клип ще се изстреля в небесата. Особенното не е в самото създаване на клипа, а в сценария на клипа! За съжаление познанията ми не са в такава фаза , че да мога да направя подобен клип. Едва ли ще има българин който да не гледа клипа когато бъде създаден по мое мнение...

Видеата не са ми специалност, но примерно правя комикси като тоя:

ukr_comic_2.jpg
ПП: дано от хардварето не го видят това.

Горе