daten като искаш да ти помагат а не да плащаш ще се научиш да молиш а не да командваш
Защо си мислиш, че тези 100-200 часа прекарани в четене ще са ти излишни?По този начин следващият път когато имаш някакъв php въпрос сам ще си отговориш на него.Интересното тук е, че това което искам да направя и ще ми струва около 100-200 часа четене някой който разбира може да го направи за по-малко от 30 минс. ЕЙ ЗАТОВА ГОВОРЯ АЗ. :twisted::twisted:
Както и да пита конкретно. Ако си беше задал въпрос как да направя това и това, досега щеше да получи точни инструкции.
daten като искаш да ти помагат а не да плащаш ще се научиш да молиш а не да командваш
сега ако кажеш, че и английски незнаеш ...Честно казано ако разбирах от пхп дали щях да ви моля за помощ. Нямам си никаква представа какви са кодовете на пхп. А затова че командвам, бих казал, че не сте хората който мога да командвам и щом сте го разбрали така здраве да е :twisted: Аз ще се оправя :twisted:
браво, страхотен си, трудно ли беше??Не че ми пука аз го направих сам вече благодаря ви за помоща Мизерий
Не че ми пука аз го направих сам вече благодаря ви за помоща Мизерий