daten като искаш да ти помагат а не да плащаш ще се научиш да молиш а не да командваш![]()
Защо си мислиш, че тези 100-200 часа прекарани в четене ще са ти излишни?По този начин следващият път когато имаш някакъв php въпрос сам ще си отговориш на него.Интересното тук е, че това което искам да направя и ще ми струва около 100-200 часа четене някой който разбира може да го направи за по-малко от 30 минс. ЕЙ ЗАТОВА ГОВОРЯ АЗ. :twisted::twisted:
Както и да пита конкретно. Ако си беше задал въпрос как да направя това и това, досега щеше да получи точни инструкции.
daten като искаш да ти помагат а не да плащаш ще се научиш да молиш а не да командваш![]()
сега ако кажеш, че и английски незнаеш ...Честно казано ако разбирах от пхп дали щях да ви моля за помощ. Нямам си никаква представа какви са кодовете на пхп. А затова че командвам, бих казал, че не сте хората който мога да командвам и щом сте го разбрали така здраве да е:twisted: Аз ще се оправя :twisted:
браво, страхотен си, трудно ли беше??Не че ми пука аз го направих сам вече благодаря ви за помоща Мизерий![]()
Не че ми пука аз го направих сам вече благодаря ви за помоща Мизерий![]()