Leverage
Well-Known Member
Брат, не се спи разбираш ли. Кремъл следи кой колко поста и къде е пуснал всеки ден.![]()
Ясни са ми. Чебурашки...
Брат, не се спи разбираш ли. Кремъл следи кой колко поста и къде е пуснал всеки ден.![]()
Буратиновци.Ясни са ми. Чебурашки...
Матрьошки сме по точноЯсни са ми. Чебурашки...
минават през менЩом от там са дали такива нареждания, значи и на тях не им е много добре, но пък кога им е било.
За децата и семейството. А как избират кои могат да тролят? Примерно имам едно приятелче на борсата, което скоро му изтича, да го свържа с Кремъл.Директно с кораба майка. или тук има филиали?
![]()
това са някакви аматьори Troll Pseudo Experts , не са от Кремъл. Наште задачи ги спускат на тикет в специализиран интерфейс
и с @nandibandi сме решили да си ги делнем,
мче как бе дори резервация през Boocking съм ти направил в Villa Livia Boutique Apartments платена е предварително
Виж файлът 29659
Обещанието за НАТО е като ''ако слушкаш, дядо Коледа ще влезе през комина и ще ти остави подарък''. Тоя конфликт ще бъде тлеещ до края на света, така че нато - шъ, ама утре.Ама тоз турчин прави каквото си иска:
![]()
Зеленски се прибра от Турция с командирите от "Азов" и обещания за НАТО и зърно
Това е и краят на обиколката на украинската делегация, започнала от България и преминала още през Чехия и Словакия.www.dnevnik.bg
това Латвийците уж модерна технологична държава пък излезнаха страшни глупаци....Почват с експериментите
Латвия изпитва на латвийски език рускоезичното население - който се провали, напуска страната
Което пък от друга страна подкрепя нашия Възродителен процес![]()
То нормални нации няма брат. Всичките са криви по техен си особен начин.това Латвийците уж модерна технологична държава пък излезнаха страшни глупаци....
Те са си ок имам колеги и са нормални хора. Всички са руско говорящи. Правителството им е марионетно и се случват такива изпълнения постоянно. До миналата година за да почнеш държавна работа е било задължително владеенето на руски език. Сега им е казано отгоре какво да правят и те го правят.това Латвийците уж модерна технологична държава пък излезнаха страшни глупаци....
Видяхме ги какъв енергиен център бяха 1986-та.Току що Трайчо Трайков и някакъв друг експерт обяснаваха как Украйна щяла да бъде новия енергиен център на Европа...
Е нали европата иска зелена енергия, сега кви глупости пишешТоку що Трайчо Трайков и някакъв друг експерт обяснаваха как Украйна щяла да бъде новия енергиен център на Европа...
Е нали европата иска зелена енергия, сега кви глупости пишеш![]()