Leverage
Well-Known Member
Брат, не се спи разбираш ли. Кремъл следи кой колко поста и къде е пуснал всеки ден.
Ясни са ми. Чебурашки...
Брат, не се спи разбираш ли. Кремъл следи кой колко поста и къде е пуснал всеки ден.
Буратиновци.Ясни са ми. Чебурашки...
Матрьошки сме по точноЯсни са ми. Чебурашки...
минават през мен Аз държа БГ филиала на Люблянка на TrollExpert RussiaЩом от там са дали такива нареждания, значи и на тях не им е много добре, но пък кога им е било.
За децата и семейството. А как избират кои могат да тролят? Примерно имам едно приятелче на борсата, което скоро му изтича, да го свържа с Кремъл. Директно с кораба майка. или тук има филиали?
това са някакви аматьори Troll Pseudo Experts , не са от Кремъл. Наште задачи ги спускат на тикет в специализиран интерфейс
и с @nandibandi сме решили да си ги делнем,
мче как бе дори резервация през Boocking съм ти направил в Villa Livia Boutique Apartments платена е предварително
Виж файлът 29659
Обещанието за НАТО е като ''ако слушкаш, дядо Коледа ще влезе през комина и ще ти остави подарък''. Тоя конфликт ще бъде тлеещ до края на света, така че нато - шъ, ама утре.Ама тоз турчин прави каквото си иска:
ÐеленÑки Ñе пÑибÑа Ð¾Ñ Ð¢ÑÑÑÐ¸Ñ Ñ ÐºÐ¾Ð¼Ð°Ð½Ð´Ð¸ÑиÑе Ð¾Ñ "Ðзов" и обеÑÐ°Ð½Ð¸Ñ Ð·Ð° ÐÐТРи зÑÑно
Това е и кÑаÑÑ Ð½Ð° обиколкаÑа на ÑкÑаинÑкаÑа делегаÑиÑ, запоÑнала Ð¾Ñ ÐÑлгаÑÐ¸Ñ Ð¸ пÑеминала оÑе пÑез ЧеÑÐ¸Ñ Ð¸ СловакиÑ.www.dnevnik.bg
това Латвийците уж модерна технологична държава пък излезнаха страшни глупаци....Почват с експериментите
Латвия изпитва на латвийски език рускоезичното население - който се провали, напуска страната
Което пък от друга страна подкрепя нашия Възродителен процес
То нормални нации няма брат. Всичките са криви по техен си особен начин.това Латвийците уж модерна технологична държава пък излезнаха страшни глупаци....
Те са си ок имам колеги и са нормални хора. Всички са руско говорящи. Правителството им е марионетно и се случват такива изпълнения постоянно. До миналата година за да почнеш държавна работа е било задължително владеенето на руски език. Сега им е казано отгоре какво да правят и те го правят.това Латвийците уж модерна технологична държава пък излезнаха страшни глупаци....
Видяхме ги какъв енергиен център бяха 1986-та.Току що Трайчо Трайков и някакъв друг експерт обяснаваха как Украйна щяла да бъде новия енергиен център на Европа...
Е нали европата иска зелена енергия, сега кви глупости пишешТоку що Трайчо Трайков и някакъв друг експерт обяснаваха как Украйна щяла да бъде новия енергиен център на Европа...
Е нали европата иска зелена енергия, сега кви глупости пишеш