Не можах да го прочета докрай. То бива идиотизъм, ама тва е просто безумие. Видиш ли, имперските мераци на Русия да завладява територии ще доведе до нападение над всички европейски страни. Тия умишлени аналогии с Хитлер са създадени за тотални умствени инвалиди. Сериозно, как може да има хора, които се връзват на това?"Европейските армии нямат какво да противопоставят на Путин"
Ти да видиш. Интересно това чия пропаганда е.
добре дошъл е ама е на половин заработка от нашето с Добринка Златева и Крумов Има да се доказва !От Кремъл активираха още един дълбоко имплантиран във форума путинист
(ей там малко по-горе)
От Кремъл активираха още един дълбоко имплантиран във форума путинист
(ей там малко по-горе)
в грешка си до тук ми дължиш горе долу 2000 $ от глоби за плюене против д-р Костадин Костадинов - нашият лидер и бъдещ Министър председател !Аз взимам по рубла на коментар
Но понеже написах няколко коментара срещу Копейката ме глобиха
“First, let’s pave the way for Turkey in the European Union and then we will pave the way for Sweden"
Агата рекъл: "Швеция в НАТО, ма първо Турция в ЕС", преди за закрият раздела с политика, мое се пусне една темичка, как това би се отразило на политическия туризъм у нас.
Не е като да не се е случвало. То в началото не си ли поделяха Полша?Не можах да го прочета докрай. То бива идиотизъм, ама тва е просто безумие. Видиш ли, имперските мераци на Русия да завладява територии ще доведе до нападение над всички европейски страни. Тия умишлени аналогии с Хитлер са създадени за тотални умствени инвалиди. Сериозно, как може да има хора, които се връзват на това?
Първо, Швеция има голям шанс да влезе в НАТО. Второ - Турция никога няма да влезе с ЕС заради една много тежка точка, която никога няма да изпълнят - човешките права, и най-вече тези на женския пол.Агата рекъл: "Швеция в НАТО, ма първо Турция в ЕС", преди за закрият раздела с политика, мое се пусне една темичка, как това би се отразило на политическия туризъм у нас.
That didn't age wellАгата рекъл: "Швеция в НАТО, ма първо Турция в ЕС", преди за закрият раздела с политика, мое се пусне една темичка, как това би се отразило на политическия туризъм у нас.
Не ви ли дотегна.В Краснодар неизвестен стрелец пуснал 4 куршума по руски военен престъпник, командвал подводницата "Краснодар", от която окупаторите изстрелваха "Калибри" по територията на Украйна. Само във Виница на 14 юли 2022 техните ракети убиха най-малко 27 души, включително три непълнолетни деца.
Капитанът дал фира по по време на сутрешния му крос.
Името му вече не значи нищо, освен за статистиката на вършилите престъпления в Украйна руснаци, при които бумерангът вече се е върнал.
Станислав Ржицки, командир на подводница. ЛиквидиранВиж файлът 29673
Само ми е интересно, що сирийците не бягат към Русия, а все към тоя пропаднал запад...