Leverage
Well-Known Member
Режим бита лисица ( turbo mode ) яко ме кефите когато се правите на прости гъби. Бобардирането на всяка вражеска позиция е нормално при военни действия. Никакво гъзане на Русия не трябва не, че не го разбираш.
Кое ме връща на спора за плацдарма С изпращане на 100 бронирани машини официално се превръщаме в такъв и съответно е логично да бъдат предриепти мерки да бъдем извадени от уравнението. Сърдете се на политците задето ни вкарват във война. Но пък края е предизвестен На страната на загубилите, национална катастрофа, Народен съд ( надявам се този път да е по-качествен ) и отново 40-50 години спокоен живот докато някой не му се доходи в Гърция на почивка и за бонбонки тик-так. Ще има пак цветни революции, дисиденти, борци за демокрация, времето е ваше ама не и тяхно и т.н.
А 15 годишни паляци ще обяснят из нета какъв герой на България е ББ и те така те...
Ще извадят НАТО от уравнението лятото на 35-ти декември 2098 г. Другите ти пророчества от лампата на Аладин не мисля да ги коментирам.