Украйна - Русия какво ви е мнението

Режим бита лисица ( turbo mode ) яко ме кефите когато се правите на прости гъби. Бобардирането на всяка вражеска позиция е нормално при военни действия. Никакво гъзане на Русия не трябва не, че не го разбираш.

Кое ме връща на спора за плацдарма :) С изпращане на 100 бронирани машини официално се превръщаме в такъв и съответно е логично да бъдат предриепти мерки да бъдем извадени от уравнението. Сърдете се на политците задето ни вкарват във война. Но пък края е предизвестен :) На страната на загубилите, национална катастрофа, Народен съд ( надявам се този път да е по-качествен ) и отново 40-50 години спокоен живот докато някой не му се доходи в Гърция на почивка и за бонбонки тик-так. Ще има пак цветни революции, дисиденти, борци за демокрация, времето е ваше ама не и тяхно и т.н.

А 15 годишни паляци ще обяснят из нета какъв герой на България е ББ и те така те...

Ще извадят НАТО от уравнението лятото на 35-ти декември 2098 г. Другите ти пророчества от лампата на Аладин не мисля да ги коментирам.

На път е, тръгнала е :D

Kaто вулкан :D

и минимум 20 натовски генерала

ей ся си еба майката

някой софиянец да потвърди?

че те няма нито един, не 18...

Кажете честно че вярвате на подобни "новини"?

Ти случайно ли попадна на тоя сайт (къде?) или специално търсеше да се информираш по тея специфични въпроси... ?

82bdc48f34f592e5a122a3594ddbd2da.png

Sasmple Page, Uncategorized,....

ПП: някой много е бързал. Ти ли беше?

На път е, тръгнала е :D

Kaто вулкан :D

и минимум 20 натовски генерала

ей ся си еба майката

някой софиянец да потвърди?

че те няма нито един, не 18...

Имат един самолетоносач, наподобяващ парен локомотив

Сигурно го задвижват с преработено олио това нещо.

А ето и малко тъпизми на най-високо ниво в белоруско-руската империя. Лукашенко едва спира Вагнер, които са останали 5 к след като измряха като мухи в Бахмут да не разгромят НАТО.

Последно редактирано:
Проблема с разбирането е при теб.
Примерно не правиш разлика между четливо и смилаемо.
Това не са едни и същи неща. Четливо и смилаемо са различни неща.

Аз разбирам какво пише @етерИум но за мен е нечетливо. Протяжно, излишно дълго и натруфено.
Иронията (базирам се на теб, ти го определяш като ирония, аз не съм му чел последния материал) компрометира сериозността на тематиката за която се опитва да пише.

И най-вече пише за неща, които не са есенцията. Те са някакви линейни събития със слабо променен модел, като основно се променят инструментите.

Тези неща, които пише аз съм ги минал преди почти 20 години и то доста бързо.

Имам три клипа, правени преди 15-на години, като в процеса бяха замислени да прерастнат като 3 пизода с по 3 "сезона" , които обясняват есенцията на цялата работа с конспирацията в днешно време. Защото корените са много по-дълбоки и много по-сериозни.

Но направих само първия "сезон" и просто спрях защото си реших че не води доникъде.
Лапай евразийския от Руска Научна Фондация, мЪлчи.
v7qjthuew0728k6tahw9vqx309do6ijv.jpg

Нанде.. мамата си трака. Същата история, кво да ти каа. Контрата го е обобщил, ти си го разчепкала детайлно, само мога да ви цитирам, щот по-добре не мога пък и развитие нема там.

То ти така цветущо си го описала, че направо му вдъхна живот и натюрел, какъвто иначе нема, на тва умрело куче. Ти го изгради като все пак жива форумна твар (затва си топ-копирайтър, ейй, ц-ц).

То стана Нещо, доби цвят и интрига. Малко е да се каже, че "покрай теб се забеляза". Не, покрай теб Оживя. И смуче, върти са, диша и са храни, таямастия.

Бе ти си баси твореца. Трябва та черпи, но няма (образ можеш му изгради, но за почерпка трябва и душа, а то нема и ти не можеш му даде).

(*Гледай трите клипа, дето трябвало да са 3 сериала по 3 сезона, там е казано всичко за всичко, ма той гледал само 3 епизода, щот разбрал. Той преди тва чел, чел..:):) мамата си трака, Нанде.)

Нанде.. мамата си трака. Същата история, кво да ти каа. Контрата го е обобщил, ти си го разчепкала детайлно, само мога да ви цитирам, щот по-добре не мога пък и развитие нема там.

То ти така цветущо си го описала, че направо му вдъхна живот и натюрел, какъвто иначе нема, на тва умрело куче. Ти го изгради като все пак жива форумна твар (затва си топ-копирайтър, ейй, ц-ц).

То стана Нещо, доби цвят и интрига. Малко е да се каже, че "покрай теб се забеляза". Не, покрай теб Оживя. И смуче, върти са, диша и са храни, таямастия.

Бе ти си баси твореца. Трябва та черпи, но няма (образ можеш му изгради, но за почерпка трябва и душа, а то нема и ти не можеш му даде).

(*Гледай трите клипа, дето трябвало да са 3 сериала по 3 сезона, там е казано всичко за всичко, ма той гледал само 3 епизода, щот разбрал. Той преди тва чел, чел..:):) мамата си трака, Нанде.)

Къде отиваш ти, уе! Удари тА в земята майката и таткото на конспираторите, дето толкова ги е фанал нещата, че чак му станало скучно и елементарно.

Нивата на играта са много, ама кво знаеш ти, па и аз?

Този човек, включително ти още не разбира/те че нивата на играта са много

Компрометираш сериозността на тематиката, не те е срам. Занимаваш ни с некви линейни събия, а не с есенцията...:confused:

Иронията (базирам се на теб, ти го определяш като ирония, аз не съм му чел последния материал) компрометира сериозността на тематиката за която се опитва да пише.

И най-вече пише за неща, които не са есенцията. Те са някакви линейни събития със слабо променен модел, като основно се променят инструментите.

Тези неща, които пише аз съм ги минал преди почти 20 години и то доста бързо.

След малко ще пусне 3 поста, в които ще ти каже, че никога не е търсил конфликт с теб... На мен така ми каза наскоро, като го ошамарих.

Не е лош Дафни, ама от време на време си плаче за бой. После се кротва..

Кажете честно че вярвате на подобни "новини"?
Кажи честно, че създаде парцал, за да кажеш, че се информираме от него?

Лапай евразийския от Руска Научна Фондация, мЪлчи.
v7qjthuew0728k6tahw9vqx309do6ijv.jpg

Така си по-интересен. Има съспенс.

Кажи честно, че създаде парцал, за да кажеш, че се информираме от него?
100%, ти виж кви са малоумни статиите, кой да е?

Човека има сайт (направен напук) за село, и тука пише. Друго не знам.

(А и държи бекапе.беге де.)

kakvo 6te izko4i
ще из(с)кочи из кочината.

Коскуджа ми ти програмист, го мързи да си обърне клавиатурата на кирилица.
И тва при положение, че по-висшите фашисти искат да правят деня на кирилицата национален празник. Всичката ви работа е една мърлява фашистка свинщина.

100%, ти виж кви са малоумни статиите, кой да е?

Човека има сайт (направен напук) за село, и тука пише. Друго не знам.

(А и държи бекапе.беге де.)
Така работи гьобелсовата пропаганда. Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.

А ето и малко тъпизми на най-високо ниво в белоруско-руската империя. Лукашенко едва спира Вагнер, които са останали 5 к след като измряха като мухи в Бахмут да не разгромят НАТО.
Как върви контранаступа? Изнасилиха ли укрите всички московчанки докато си пия ципурото

Как върви контранаступа? Изнасилиха ли укрите всички московчанки докато си пия ципурото

Украинската контраофанзива изостава от графика, но върви по план, каза министърът на отбраната.

Това пак е популярно тези дни:

Последно редактирано:
Нормално, след нас и потоп:

Горе