Украйна - Русия какво ви е мнението

Нормално, след нас и потоп:

Гроси след първото си посещение в ЗАЕЦ миналата година: ''някой обстрелва централата с HIMARS-и и това е много опасно''. Наистина след тях и потоп. Все пак държавата 404 вече е собственост на Black Rock и други сащ-ски корпорации. На фашистите им е все тая.

Как върви контранаступа? Изнасилиха ли укрите всички московчанки докато си пия ципурото

Това някакъв жалък опит да се омаловажи това, което прави Украйна да си върне териториите ли е? Върви си нормално контранастъплението според тях, а според САЩ по-бавно от очакваното, но все пак все още го има. Ако гледаш футбол все едно Реал М - Миньор Перник да играят. Колкото могат - толкова! Ти кажи защо втората армия в света не стигна Киев за три дена, защо на целия фронт се вкопаха и не могат да напреднат и километър след стотиците и опити за нападение въпреки че превъзхождат по численост още от началото на войната?

Ти кажи защо втората армия в света не стигна Киев за три дена,

Айде пак.. :rolleyes:

И същите тия анимационни герои вярват сляпо в постановката Буча. Последно, били ли са руснаците близо до Киев да трепат цивилни нацисти или не са могли да стигнат, щото са мега злета?

все едно Реал М - Миньор Перник да играят.

Миньор Перник е целокупното НАТО? Ок. :D

@Blinky da pusne v bazata [email protected] da vidim kakvo 6te izko4i
Бате, ще спреш ли да ме тагваш тук. Знаеш ми мнението за тези тема, знаеш ми позицията. Ако зависи от мен, щеше да е изтъркана мног отдавна. :)

Бате, ще спреш ли да ме тагваш тук. Знаеш ми мнението за тези тема, знаеш ми позицията. Ако зависи от мен, щеше да е изтъркана мног отдавна. :)

Не и ако обсъждахме единствено голееееемите топки на малкото наркоманче. ;)

Не и ако обсъждахме единствено голееееемите топки на малкото наркоманче. ;)
Не съвсем, много грозно става това разделение, минава граници. Другото съм го виждал и на маса да и във фейса. :)

Миньор Перник е целокупното НАТО? Ок. :D

За какво НАТО ти е настроен чипа? Обясни на простосмъртните. НАТО ако участваха в тази война тя отдавна да е приключила и да не е останал жив руснак в Украйна! Щяха просто да завземат въздушното пространство и другото е лесно. Самия Путин многоктатно е казвал, че нямат никакъв шанс да водят конвенционална война с алианса. Иран и Беларус помагат на Русия с въоръжение, но Украйна воюва с Русия, а не с тях. С целокупното НАТО воюват само фантазиите ви, за да има оправдание втората армия в света защо не са в Киев.

Не съвсем, много грозно става това разделение, минава граници. Другото съм го виждал и на маса да и във фейса. :)
Аз за щастие рядко попадам на инакомислещи в реалния живот. Имам си добро обкръжение значи. Изключение са само некви простовати лелки, дето все още вярват сляпо на телевизора.

1690286209370.png

руското курве волгин + вгъзраждане

върнете назад до предния път когато герб предложиха да се смени 3 март и каква беше реакцията на циганина копейкин.

Аз за щастие рядко попадам на инакомислещи в реалния живот. Имам си добро обкръжение значи. Изключение са само некви простовати лелки, дето все още вярват сляпо на телевизора.

Виж файлът 29807
Смятай щом сме почнали да цитираме олигофрени от Възбуждане до къде е стигнала еволюцията там. Плача за теб.

върнете назад до предния път когато герб предложиха да се смени 3 март и каква беше реакцията на циганина копейкин.
а ти си украйнско курве доносниче...

...ше ме изтърпиш и ме почваш без милост?
Не бе. Още малко да поувеличиш обема и ще стане още по-готино.
Аз не моа да разбера кой те подучва на тези похвати.

Освен това не разбираш, особено това че не ти мисля лошо, нямам идея дали някой ти е пълнил главата с нещо.
Ти знаеш неща, но се занимаваш с повърхността. Ще взема да ти пусна един много кратък клип, правен в зората на тези неща в България за да видиш една малка част от основите. Това дори не са точно основите а една част от основните похвати...

Смятай щом сме почнали да цитираме олигофрени от Възбуждане до къде е стигнала еволюцията там. Плача за теб.
Цитирам пост на великия журналист и достоен човек Петър Волгин, публикуван в личния му фейсбук профил и цитиран впоследствие от някаква структура на възраждане.

Вместо да плачеш на чужди гробища, поработи върху мисловния си капацитет, щото зле работата при теб - доста. ;)

Е, друго си е Григор Лилов и иво Минджев, Генка Дайнова и други деца на членовете на политбюро. ;)

Вие малцинството сте каймака на обществото. Бутикови, така да се каже.. Само 5 бройки в цяла България. :D

• Haha
Реакции: Vbb
  • Haha
Реакции: Vbb
Така е, ама @етерИум няма да е станал в 6 без пет и три минути.
@етерИум е пич и му се прекланям за търпението с което пише всеки един негов пост. Аз нямам неговите нерви да се обяснявам на разни идиоти тук.

Цитирам пост на великия журналист и достоен човек Петър Волгин, публикуван в личния му фейсбук профил и цитиран впоследствие от някаква структура на възраждане.

Вместо да плачеш на чужди гробища, поработи върху мисловния си капацитет, щото зле работата при теб - доста. ;)
Еми намери оригинала бе капацитет. ;) Колко пък да е велик? Може ли да си пипне с език носа? :D
"Някаква структура" - пише Бургас, не споделяй ей така за спорта.

Горе