Може да намерите и някой интересен коментар тук:
Клуб на инвеститора | "Този път е различно", едни доста опасни думи. | Facebook
"Този път е различно", едни доста опасни думи.
www.facebook.com
Може да намерите и някой интересен коментар тук:
За тва те харесвам , дърпах се, не исках ама .. ай от мен да минеНай-споменаваните думички в последния час "пиене", "пий", "пия" (уж за йод, ама..)
Петъчният дух тихомълком напредва към кулминацията на вечерта, а някой каза ли наздраве?
Мислих да е тениска ама май ша е чаша ... българския къстъмер сървис е ..... другата седмица ще дойдеКакъв?
Нищо няма да му подаряваш на тоя бурсук! Виж как все гълчи - оня ден по нандибанди, неска по мен. Подари на мен - душа човека.Между другото на бате @Noke съм му АресАл Подарък ама няма кой да го направи
Е, тоя па, ти пък точно да се връзваш на дребните ми интригантски ми сплетни Приказвам си да правя кеш от контент на форума, нали печелилиКажи къде съм гълчал - то винаги ми идва едно такова спонтанно и затова даже не забелязвам кога и какво е станало..
Представям си като мине към 11ч. пияната класна форумна ръководителка и каже "вие тука...", тва ше ни довърши съвсем
Беларус се намесиха, сега Полша внася оръжия. Още 2-3 държави да се намесят и ще стане ..Забравихме за какво сме се събралЕ.
Полша планира да внася оръжие в Украйна. Булгаристан има за премиер един дебил, който също иска да ни прави плацдарм на военни действия. В резултат чичко Вова се обръща към съседите (ние сме съседи по море):
Браво. Значи когато пазара е неподвижен или върви нагоре, ти викаш "Купувай народе, през последните 5, 10, 20, 100 години който е купувал все е на печалба". А когато се срине "Ооо ма аз само шортвам, шортвайте и вие".И? Шортвай пазара и готово. Аз това правя в последните няколко дни и ми се получава доста добре.
Браво. Значи когато пазара е неподвижен или върви нагоре, ти викаш "Купувай народе, през последните 5, 10, 20, 100 години който е купувал все е на печалба". А когато се срине "Ооо ма аз само шортвам, шортвайте и вие".
Вярно ли е, че технологичните са вече в балон ? Според теб дали ще има краш на пазара ?Пич, аз с това си изкарвам хляба. Естествено, че ще се движа със сентимента на пазара. Не ми пречи да купувам компании, в които вярвам и да шортя други.
А ти явно просто нямаш капацитета да разбереш, че има различни стратегии за различни хора. Който не търгува активно най-добре да купува на заплата с DCA модел и в дългосрочен план това, че 2022 е била кофти година даже е плюс.
Казах ти вече 4-5 пъти - коментирай си по конспирациите. В пазарите не се мешай.
Вярно ли е, че технологичните са вече в балон ?
Според теб дали ще има краш на пазара ?