NovaPS
Well-Known Member
Що така избега тариката
Ще чака военна помощ - камъни и павета и ще започне контраофанзива.
Що така избега тариката
преди да има публична информация за нея манди беше много ербап, сега много бързо стугна до гдбоп
Не че съм ок някой да ходи да се саморазправя особенно при толкова по интересни места в района.
Ела ме снимай мен и ме качи в тубата. Ще ми платиш отпуската в БГ за следващите 5 години плюс забрана да си в един град с мен.
Той е алфа-мъжкар. Не заплашва мъже.
преди да има публична информация за нея манди беше много ербап, сега много бързо стугна до гдбоп
Не че съм ок някой да ходи да се саморазправя особенно при толкова по интересни места в района.
Не сме видяли да го наричат и пяница, така че реакцията ми е адекватна.Не съм го виждал и да обижда като селяндур от Могилино за разлика от теб.
Може, може, ама като включим и медиите, институциите резко се активират.Ще ми звъннат от ГДБОП да ме питат къде ще ходя, какво възнамерявам да снимам и какво ще ям за закуска.
Както написах и преди, темата е пълна с психично болни.само в твоята глава ядат яко бой,
Нищо лично, но никой няма да се занимава с теб. Първо си жена, и знаем, че там времето е променливо, второ - кой луд ще иска да се занимава с теб? Колкото до това кой ще се занимава в цялата драма - търка се цялата простотия тук и се оправяте по отделно. С какво ще занимават адмните като цялата ви простотия е публична? Да дават показания дали си луда, няма да ти в полза това.Я, върни и виж кой обижда, показвайки се като лабилен истерик.
и, да - нямаш право да ме причакваш пред дома ми, за да ме тормозиш. Каквото става в интернет си остава в интернет. Всичко останало е патология.
п.с. това също е добавено във файла и следващата закана активира пускането на жалбата. Може да няма голям ефект, но все пак ще те посетят ще ти ровят по компютри и телефони, Блинки също ще трябва да се занимава. Ти решаваш.
Дадох шанс това да се спре още вчера, само че самонадеяното лайно си мисли, че може да отправя заплахи безнаказано.търка се цялата простотия тук и се оправяте по отделно.
Не сме видяли да го наричат и пяница, така че реакцията ми е адекватна.
Може, може, ама като включим и медиите, институциите резко се активират.
Така работи кибер пространството
Админите нямат капацитета да дават подобна оценка. Могат да покажат всичките ми мнения във форума, на база на което да се прави експертна оценка. И само да те светна, че аз ''лудата'' не съм заплашила никого НИКОГА в тоя форум. Обидите ми са винаги в отговор на обиди.Да дават показания дали си луда
Я, си погледни постовете, бе мърльо! Обидих ли те, когато ти казах, че нещо си доста истеричен? Към какъв пост беше отправен тоя въпрос? Точно ти не говори за обиди, защото 2 дни сипеш такива по мой адрес + заплахи за физическа саморазправа.троловете ще сипят обиди по цял ден.
Ама то вие тук масово прекрачвате границата на нормалното и сега ревете. Не ви разбирам и аз. Никой нищо не си оставя в калта, но всеки е длъжен да си има респекта от другия и да има някаква спирачка някъде. И не говоря специално за теб, а за всеки. Защитаването на руските пияници или продънените украинци влиза в лична вражда, ако не си забелязала, като в един момента дори забравяте и за какво спорите. Лошо, че не се усещате въобще, пък нека аз съм глупав и клоуна на форума.Дадох шанс това да се спре още вчера, само че самонадеяното лайно си мисли, че може да отправя заплахи безнаказано.
Не съм от хората, които си оставят магарето в калта. Не съм от мишките, които няма да си потърсят правата и ако не сте го разбрали, това говори лошо за възможностите ви за правилна преценка.
ОО, повярвай ми. И моя съсед така мислеше, докато 90% от хората в кооперацията бяха единодушни и малко думите му олекнаха. Какво имат да ти показват като то се вижда и от самолет кой какво е писал. Виж, не е нужно да заплашваш, достатъчно е да изсипеш една торба лайна по адрес на майки и семейства, за да запалиш някой. И това не мисля, че ще ти помогне също - аз не заплашвам ама само кълна на семейства. Късно е да се правите на жертви след като над 1100 страници четем такива "красоти".Админите нямат капацитета да дават подобна оценка. Могат да покажат всичките ми мнения във форума, на база на което да се прави експертна оценка. И само да те светна, че аз ''лудата'' не съм заплашила никого НИКОГА в тоя форум. Обидите ми са винаги в отговор на обиди.
Ама как хубаво се дистанцираш от помията, мойто момче. Твоите обиди към мен (а и към други) не са по-малко грозни. Последно ми беше коментирал способността да имам деца, ако си спомняш. Майки намесвам само когато се прави внушението, че съм пияница. Заявила съм, че ще се случва и го правя.Ама то вие тук масово прекрачвате границата на нормалното и сега ревете. Не ви разбирам и аз. Никой нищо не си оставя в калта, но всеки е длъжен да си има респекта от другия и да има някаква спирачка някъде. И не говоря специално за теб, а за всеки. Защитаването на руските пияници или продънените украинци влиза в лична вражда, ако не си забелязала, като в един момента дори забравяте и за какво спорите. Лошо, че не се усещате въобще, пък нека аз съм глупав и клоуна на форума.
Ако иска да идва. Аз боб няма да си хвърлям, за да знам, че съм защитена със сигурност.Няма да дойде, само те бъзика.
Та моля да караме по темата.
Ще пиша, септември ще идвам по вашия крайАма как хубаво се дистанцираш от помията, мойто момче. Твоите обиди към мен (а и към други) не са по-малко грозни. Последно ми беше коментирал способността да имам деца, ако си спомняш. Майки намесвам само когато се прави внушението, че съм пияница. Заявила съм, че ще се случва и го правя.
Тия гьобелсови номера в стил ''една лъжа, повторена 100 пъти.." няма да минат.
Уверявам абсолютно всеки, че никак, ама никак не ми е приятно да падам на това ниво и ако върнете всички страници, ще видите, че обидите ми са винаги в отговор на грозни обиди - винаги!
Ако иска да идва. Аз боб няма да си хвърлям, за да знам, че съм защитена със сигурност.
Съгласна съм да приключим дебата.
п.с. към теб лично отправям покана, следващия път като дойдеш по нашия край, да се обадиш. Ще те водя на Пещерата да те черпя една бира и да ти кажа в очите, че преди години беше отратително лайно.
Откачалке чипирана, като те гледам как бълваш фалшиви новини по цял ден (без пропуск откакто е започнала войната) се чудя дали си прост платен трол, или безмозъчен безплатен трол. Това ми прилича на много жалък и тъжен живот. Честно казано не знам как изобщо в момента протича контраофанзивата, защото бях на планина и само тук влизах рядко да ви чета глупостите. На мен цялото това нещо не ми е жизненоважно... Обаче като си толкова отворена мога да мина до вас да ми кажеш в очите колко съм истеричен и.т.н глупости. Любопитно ми е каква проста копейка комунистическа си. Срещата ще е записана и постната тук. Ще е забавно...
Да, като почна да ти сипвам на семейство, тогава ми говори. Кой се дистанцира, аз също си сипвам, ама поне не рева, нали? Коментирам това, което виждам, и изказването ти тогава е било в тон с това, което съм ти върнал, а най-вероятно си почнала първа да човъркаш там. В това може да си сигурна. Като го правиш това с майки и роднини си понасяй последствията мъжки, а не мрънкай. И какво точно лошо има в това, да поемеш обида, която не е истина. Мен са ме наричали какво ли, което няма общо с реалността, но семейството, това вече е гнусно, дори и за теб, но ти си знаеш. И това на някой да кажеш пияница и да му накълнеш семейство са много различни неща. И те съжалявам искрено, че не правиш разликата. Нищо лично, но хора като теб сигурно много страдат заради характера си. Пий една вода, чакай си там в дупката и не ни занимавай със себе си, ако обичаш.Ама как хубаво се дистанцираш от помията, мойто момче. Твоите обиди към мен (а и към други) не са по-малко грозни. Последно ми беше коментирал способността да имам деца, ако си спомняш. Майки намесвам само когато се прави внушението, че съм пияница. Заявила съм, че ще се случва и го правя.
Тия гьобелсови номера в стил ''една лъжа, повторена 100 пъти.." няма да минат.
Уверявам абсолютно всеки, че никак, ама никак не ми е приятно да падам на това ниво и ако върнете всички страници, ще видите, че обидите ми са винаги в отговор на грозни обиди - винаги!
Ако иска да идва. Аз боб няма да си хвърлям, за да знам, че съм защитена със сигурност.
Съгласна съм да приключим дебата.
п.с. към теб лично отправям покана, следващия път като дойдеш по нашия край, да се обадиш. Ще те водя на Пещерата да те черпя една бира и да ти кажа в очите, че преди години беше отратително лайно.
"Искаш ли да дойда до вас" съм чувал че не е много добър подход към (непозната) жена.
Ако ти стиска, каниш на вечеря (или само на кафе ако си шубе) и чакаш положителен отговор...
После ако има такъв, предлагаш ресторант, предлагаш (плахо и деликатно) да я вземеш отнякъде и чак ако има позитивен сигнал и на тая оферта, питаш за локация.