Украйна - Русия какво ви е мнението

Е, има си хас и педерасите да не се възползват от случая.
От целия текст само педеараси ли прочете?
Кто аленчо - да не се окаже неосъзнат днежндър?

Няма по-гнусно нещо от лицемерието на джендър-атлантиците.

Политизирахте един изцяло криминален случай и го раздухте до свръхпропорции, а в същото време един самозабравил се комплексар заплашва жена, канейки се да ходи в дома ѝ, понеже не споделя неговите възгледи за нещата - пълна тишина! Всички, освен ЕтерИум мълчаха като п*тки и гледаха сеир. Жалка работа! Избирателно чувство за справедливост..

Да, голям страх от това да не се мине под дъгата. :D
Това е личен избор. Да, не е нормално, но чак пък всичко ЕС да носи този етикет вече става изтъркано.

Нямам такива неосъзнавания, виж да за други участници в темата има шанс скоро да се осъзнаят.

Иначе въпросната г-жа от ДБ, както и оня с раздвоената самоличност, дето изчезна като фъсня - Стефанчо, народния представител от ДБ, а.к.а Радо-ремпейджа, са подписали декларацията да бранят ЛГБТо от лошите нормални.

Няма по-гнусно нещо от лицемерието на джендър-атлантиците.

Политизирахте един изцяло криминален случай и го раздухте до свръхпропорции, а в същото време един самозабравил се комплексар заплашва жена, канейки се да ходи в дома ѝ, понеже не споделя неговите възгледи за нещата - пълна тишина! Всички, освен ЕтерИум мълчаха като п*тки и гледаха сеир. Жалка работа! Избирателно чувство за справедливост..

Понеже си гнусен трол, който си мисли, че може да обижда скрит зад мониторчето. Това няма нищо общо с мнението ти за император Путин, което го знам още преди 1000 страници. Чипирана форумна нинджа, която извън интернет не може да си каже името... Заплаха има в мозъка ти, който е с ниско съдържание на гънки. Ясно написах, че ще мина да снимам един трол и ще се посмея на простотията ти на живо. Обаче напълни памперса.

Понеже си гнусен трол, който си мисли, че може да обижда скрит зад мониторчето. Това няма нищо общо с мнението ти за император Путин, което го знам още преди 1000 страници. Чипирана форумна нинджа, която извън интернет не може да си каже името...

Какво значи ''обижда скрит зад монитора'', бе гном нещастен? Да тръгна на опонентите по домовете, за да им го кажа лично?

Ти по какъв начин ме обиждаш, бе боклук жалък? Нали именно на тъпите ти обиди отговорих, че си истеричен? Това не е обида, а констатация на очевидното. Факт е, че се правите на възмутени срещу агресията на оня комплексар, но всъщност исползвате неговия метод на действие. Жалки смешни лайнарчета.

Не знам дали осъзнаваш колко се изложи. Това ще ти остане петно, с което отсега нататък ще те свързват в тоя форум.

Що не отговори на това, бе мухльо жалък? Направи се, че не си го видял. Мишка, избиваща комплекси на гърба на жените.
Искаш ли да мина през вас да ми го кажеш в очите това? (И да ти напукам муцуната за две секунди между другото?)
Слизай. Долу съм с телефона.

Какво значи ''обижда скрит зад монитора'', бе гном нещастен? Да тръгна на опонентите по домовете, за да им го кажа лично?

Ти по какъв начин ме обиждаш, бе боклук жалък? Нали именно на тъпите ти обиди отговорих, че си истеричен? Това не е обида, а констатация на очевидното. Факт е, че се правите на възмутени срещу агресията на оня комплексар, но всъщност исползвате неговия метод на действие. Жалки смешни лайнарчета.

Не знам дали осъзнаваш колко се изложи. Това ще ти остане петно, с което отсега нататък ще те свързват в тоя форум.

Що не отговори на това, бе мухльо жалък? Направи се, че не си го видял. Мишка, избиваща комплекси на гърба на жените.

IMG_20230222_165501.jpg

Аха, бил съм я обиждал с ФАКТА, че е чипирана сигурно, а кой го твърди. Осъзнавам, че ще има лайф 😀

Осъзнавам, че ще има лайф 😀
Осъзнавам, че продължаваш със заплахите да ме посетиш в дома ми, без да имаш такова право.

Осъзнавам, че може би е редно да се обърна към органите на реда, а може би и към медиите, които не пропускат да нищят темата за сигурността в кибер пространството.

• Haha
Реакции: Sky
@nandibandi ко му се връзваш на нинжа гането, той по дискотеки не ходи без приятели от агенции, ко остаа по чужди села.

Връзвам се, защото говедото има намерение да го направи.

Следващата ми стъпка е тук:

Имам скрийншотове на цялата комуникация с лайното.

1690796567729.png

• Haha
Реакции: Sky
Осъзнавам, че продължаваш със заплахите да ме посетиш в дома ми, без да имаш такова право.

Осъзнавам, че може би е редно да се обърна към органите на реда, а може би и към медиите, които не пропускат да нищят темата за сигурността в кибер пространството.

Осъзнай с чипираната си кратуна, че улиците са обществени. Пускай сигнал и до Мария Захарова, ако искаш. Както казах подобни селски тролове като теб могат само да напълнят памперса като няма монитор пред тях.

Осъзнай с чипираната си кратуна, че улиците са обществени. Пускай сигнал и до Мария Захарова, ако искаш. Както казах подобни селски тролове като теб могат само да напълнят памперса като няма монитор пред тях.
Добавено към другите скрийншотове.

Продължавай в същия дух.

Виж файлът 29910

Добави и това за по-голяма достоверност.

Карикатура!

Добавено е. Последно идваш ли, че да знам дали да пускам сигнала? Подготвила съм жалбата и чакам знак от твоя страна за да го пусна.

Между другото и на Блинки сигурно ще му се наложи да дава обяснения защо форумът му се използва за отправяне на заплахи с физическа саморазправа. Как разни лица се снабдяват с личните данни на потребители на форума и как кореспонденции изчезват от профилите на потребители. Ще се наложи явно да включим и ретарда.

Евентуални кадри от срещата:

Тва за да го сплашиш ли ме представяш толкова пищна?

Всъщност баща ми покрива критериите и е с много лют характер, като всеки човек с корени от Пиринска Македония.

Тва за да го сплашиш ли ме представяш толкова пищна?

Не, той нинжа ганЕ не мое да бъде уплашен, ако трее с двама държавни агенти ше додЕ, ма да го уплашиш - не.

Ма ай стига съм писал, че ше дойде и мен да снима, а аз имам фобии от светкавици на телефони.

Горе