nandibandi
Well-Known Member
Да останем на вълна литература - любима тема.Наричаш повръщня едно от златните произведения на българската сатира с автор направил за България повече отколкото ти и цялат ти рода изобщо някога ще могат.
Да останем на вълна литература - любима тема.Наричаш повръщня едно от златните произведения на българската сатира с автор направил за България повече отколкото ти и цялат ти рода изобщо някога ще могат.
Това пак ли го прочете между редовете ми.Тука отново проличава, че ти е трудно да разбираш елементарни неща.. Аз неем проблем, че ти се мислиш за жена, проблема е, че мен ме карат да те мисля за жена. А, ако не се държа с теб като с жена, почват проблемите за мен. И разни дебили почват да си фантазират разни прецаквания и некви преживявания и да ми обясняват за дискриминация. Тва сеа дали ше мое да го схванеш?
Това пак ли го прочете между редовете ми.
Не те карам нищо да си мисли, поради факта, че няма с какво да го направиш. А и дори да искам, ще е загуба на време. Проблемите ти са почнали от раждането ти, не мисля, че аз съм в корена им. Жалко е да си търсиш хора, на които да хвърлиш неудачното си същество. Аз го схванах, но не видях да ми отвори адекватно. Не се пъни, не очаквам.
Интересен въпроскак всеки ден живеят в държава, ориентирана към Европа и колко им коства всеки ден това да е ежедневието им
Верно се видЕ, че ти е мъчително. Ай, ако измислиш нещо по-различно от притисненията ти за удачния ми живот, пак заповядай.Да, много ми трудно. Особено с хора като теб ми е и мъчително.
За хващането да не си пишем, видяхме кой колко схваща.
Опитът ти е жалък, като теб. За да влезеш в час прочети какво пишат хората в темата, как всеки ден живеят в държава, ориентирана към Европа и колко им коства всеки ден това да е ежедневието им. После може, ама ако искаш де, да помислиш както точно е тяхното съществуване сравнено с човек искаш да бъде така. Айде почини си малко и ти.
Тебе кво те интересува? Гледай си там неудачния живот.Интерес въпрос
Да, много ми трудно. Особено с хора като теб ми е и мъчително.
За хващането да не си пишем, видяхме кой колко схваща.
Опитът ти е жалък, като теб. За да влезеш в час прочети какво пишат хората в темата, как всеки ден живеят в държава, ориентирана към Европа и колко им коства всеки ден това да е ежедневието им. После може, ама ако искаш де, да помислиш както точно е тяхното съществуване сравнено с човек искаш да бъде така. Айде почини си малко и ти.
А как върви 3 дневната операция?
Смятай колко са закъсали орките че докъде опряли...
Gen. Milley says Kyiv could fall within 72 hours if Russia decides to invade Ukraine: sources
Chairman of the Joint Chiefs of Staff Gen. Mark Milley told lawmakers that Kyiv could fall within 72 hours if a full-scale Russian invasion of Ukraine took place, multiple congressional sources tell Fox News.www.foxnews.com
Бият си наред, ако това те притеснява и както преди много време казах на укрите е отредена роля на използван презерватив.А как върви 3 дневната операция?
Смятай колко са закъсали орките че докъде опряли...
Лоши американци.Военен кораб на САЩ е освободил танкера с българи и е нападнат от хутите (обновена)
Американски военен кораб е отговорил на сигнала за бедствие на превзетия от въоръжени нападатели край бреговете на Йемен танкер "Сентрал парк".www.dnevnik.bg
Това в редита или в хардварето се е случило?Украйна си е взела половината територия
Големи победи правят руските спукани кондоми, Украйна си е взела половината територия, която мангалите окупираха от началото. и щяха да сменят властта и да превземат Киев
Военен кораб на САЩ е освободил танкера с българи и е нападнат от хутите (обновена)
Американски военен кораб е отговорил на сигнала за бедствие на превзетия от въоръжени нападатели край бреговете на Йемен танкер "Сентрал парк".www.dnevnik.bg
On Nov. 26, the USS MASON (DDG 87), with allied ships from our coalition counter-piracy task force (TF 151), and associated aircraft responded to a distress call from the M/V CENTRAL PARK, a commercial vessel, that they were under attack by an unknown entity. Upon arrival, coalition elements demanded release of the vessel. Subsequently, five armed individuals debarked the ship and attempted to flee via their small boat. The MASON pursued the attackers resulting in their eventual surrender . The crew of the M/V CENTRAL PARK is currently safe.