nandibandi
Well-Known Member
Нови руски атаки над Киев и Харков, десетки са ранени (ВИДЕО)
Ще има справедлив отговор, обеща Зеленски
www.actualno.com
Киевското метро минало на подводници вместо мотриси разправятйде, руските курви, сигурно са почивка, утре ще ви се изсерат в устата и от руското посолство, че днеска трябва да лочат водка
Е, пак е по-добре от укрите дето се бомбят сами и рев после: Русия, бешеДнес една руска ракета Х-101 падна на 430км от украинската граница и за малко да опраска Ставропол. Излишъка от “високоточни” ракети и водка, в комбинация с умствен дефицит е лоша комбинация!
Аз в армията съм бил и война съм видял на живо ама по-скоро е интересно вие ще защитите ли светата демокрация?Сега въпросът е ще ще отидат ли русофилите тук на фронта, или пак ще го дават задклавиатурни мижитурки. Въпросът ми е риторичен.
Разби се, че е важна. Това дава шанс на драскачи като вас да се видят какви са смели. За жалост писането и действията са две много различни неща.Хахах, тоз и тука ли е шернал, явно му е важна тая новина, е виждаме кой му се връзва. Дружинка пауър.
Войната между два селски квартала не го броим. Не съм сигурен, че си видял истинска война, но карай. Едва ли смешко като теб ще отиде да случи в Афганистан, или друга "гореща" точка на света. Ние какво ще браним си остава наше решение. В този и вид тази държава не заслужава подкрепата на цивилните си граждани, за другото си има специализирана армия.Аз в армията съм бил и война съм видял на живо ама по-скоро е интересно вие ще защитите ли светата демокрация?
Разби се, че е важна. Това дава шанс на драскачи като вас да се видят какви са смели. За жалост писането и действията са две много различни неща.
Не съм казал , че съм се бил във война. Видях какво е през 2000та в Косово след края на войната. В този вид държавата е заради “граждани” евророби като вас. Армия няма след влизането в ЕС и НАТО. А за вас е ясно, че като олъховете ще сте първите избягалиРазби се, че е важна. Това дава шанс на драскачи като вас да се видят какви са смели. За жалост писането и действията са две много различни неща.
Войната между два селски квартала не го броим. Не съм сигурен, че си видял истинска война, но карай. Едва ли смешко като теб ще отиде да случи в Афганистан, или друга "гореща" точка на света. Ние какво ще браним си остава наше решение. В този и вид тази държава не заслужава подкрепата на цивилните си граждани, за другото си има специализирана армия.
И аз съм видял, по филмите много войни съм гледал. .Не съм казал , че съм се бил във война. Видях какво е през 2000та в Косово след края на войната. В този вид държавата е заради “граждани” евророби като вас. Армия няма след влизането в ЕС и НАТО. А за вас е ясно, че като олъховете ще сте първите избягали
Голема ирония да го казваш това, коги си избегал вече в чужбина...А за вас е ясно, че като олъховете ще сте първите избягали
От ЕС ще се върна да ви гледам сейра от това дето ще бъдеГолема ирония да го казваш това, коги си избегал вече в чужбина...
На живо бате, на живо ама няма как да го разбереш преди да го видиш какво е наистина.И аз съм видял, по филмите много войни съм гледал. .
Кои ще са първите избягали викаш?
Гледай ни го. И уний междукрачие също ще ти покажем, ако решиш.От ЕС ще се върна да ви гледам сейра от това дето ще бъде
По-далеч да бягат. Да бъде, дано.Голема ирония да го казваш това, коги си избегал вече в чужбина...
Това "сейра" неква стара английска дума ли е?От ЕС ще се върна да ви гледам сейра от това дето ще бъде