Политически опонент. Умрял в затвора.
Всичко друго е от девет кладеца вода.
Политически опонент. Умрял в затвора.
Всичко друго е от девет кладеца вода.
Щото сега протестите са забранени със закон, дефакто е най-удобния момент да се оттървеш от човека, който в последните години ги предизвиква. Послание към народа, че алтернатива на Путин няма и няма да има.Ми след като е в затвора и им е в кърпа вързан, защо им е да го правят мъченик и да предизвикват подобни световни емоции?
По скоро логиката е, че го пазят в по-строг затвор (за това и го местят), точно да не го капичне некой..
Малко си противоречиш, хем няма логика да предизвикват световни емоции хем го обявяват за мъртъв, па всъщност не е.По скоро логиката е, че го пазят в по-строг затвор (за това и го местят), точно да не го капичне некой..
Ама вие наистина си нямате хал хабер колко е Зеро Навални в Русия. Какви протести, какви 5 лева?да се оттървеш от човека, който в последните години ги предизвиква.
Разсъждаваш като третокласник. По-скоро логиката е, че ако искаха да го запазят жив щяха да го оставят в цивилизацията, а не в такова забутано селище на 60 км зад полярния кръг, където човекът с палката има повече власт и от Путин. Ако беше ходил в казарма щеше да знаеш.По скоро логиката е, че го пазят в по-строг затвор (за това и го местят), точно да не го капичне некой..
Ама вие наистина си нямате хал хабер колко е Зеро Навални в Русия. Какви протести, какви 5 лева?
Любим момент от анкетата: Какво е отношението ви към Навални? - Нормално.
Какви протести, какви 5 лева?
Това ми напомня митингите на ПП-тата срещу опозицията.Виж файлът 32171
Според статията най-големите протести от 2011г. ама неИ кой знай кво...
Russia's biggest demonstrations since 2011 in protest against Navalny jailing
Russians took to the streets of at least 85 cities in support of jailed opposition leader Alexei Navalny and to protest against Putin’s ...www.intellinews.com
Стига сте пускали статии от този помиен сайт. Там все това се пише и беше в топ 10 листа на руската пропагандна машина. Да не говорим, че сайта изглежда самоделка от някой със сериозно нарушена мозъчна дейност.Мдаам, демокрация нЕма само в Русия. А поляците са русофоби по паспорт - всички до един.
Виж файлът 32170
Дай опровержение на статията от ''леджит'' сайт или млъкни завинаги.Стига сте пускали статии от този помиен сайт. Там все това се пише и беше в топ 10 листа на руската пропагандна машина. Да не говорим, че сайта изглежда самоделка от някой със сериозно нарушена мозъчна дейност.
Аз са обърках вече, можело протести, не можело протести..
ПП-тата в момента са в управлението, сама може да си направиш съпоставката.Това ми напомня митингите на ПП-тата срещу опозицията.
Не преувеличавайте ролята на дневалний в Руската политика. Колкото тука ще скочим, ако пукнат тъпкача на жена му Грозев, толкова и в Русия ще леят сълзи за опозиционера-милионер.
Не разбра връзката, нали? Знаем кой организира такива ''масови'' протести. В клипа, който съм пуснала по-горе, се доказва с документи.ПП-тата в момента са в управлението, сама може да си направиш съпоставката.
Русия въведе ограничения за провеждането на протести
Руският президент Владимир Путин подписа нов закон, който ограничава провеждането на протести близо до редица публични учреждения. Забраняват се митингите около правителствени сгради, университети, училища, църкви, летища, жп гари и пристанища. По своя прeuronewsbulgaria.com
Значи ти е кенеф всяка държава, която има протести? Логика за идиоти. Да, протести няма в Северна Корея, Русия и други прекрасни за живот места.
Пак съм аз.. тая статия ми изкара дежавю...Не разбра връзката, нали? Знаем кой организира такива ''масови'' протести. В клипа, който съм пуснала по-горе, се доказва с документи.
Кво да го цитирам, общо взето можеш да протестираш само на полето, големи протести ша станат.Я цитирай началото на статията.
Определя го автора на статията, не аз, некви фантазии пак. Явно за руските стандарти това е г/д макса. Та въпроса беше, отърваха ли се от човека заради който има масови протести в момент, когато дефакто ти е забранено да протестираш?Преди определяш протеста като нищо работа.., сега бил ехееее.... най-големия от еди си кога..
Иначе 60к протест в 80 града е голема работа, Запада такова нещо не е виждал, има няма по 1к. в град, чудо чудо.
Най-масовите протести от 2011г. не са нищо особенно, разбрахме.
Според статията най-големите протести от 2011г. ама неИ кой знай кво...