Не ти е нужно да се напъваш да даваш некви безсмислени мнения, ма го правиш. Това вече е Крумов, който всички познаваме.Не ми е нужна статистика зад разбера, че катастрофите са повече от преди.
Ей, намери за какво да се хванеш. Добър е текстът на момчето, не бъди буквояд.Симо: "въпросът е реторически".
п.с. и тва с текста на Дачков, дето не бил негов - защо мислиш така?
Навални - набор 1976Няколко думи за Навални, чиято смърт ме потриса, защото съм на неговите години
Осъзнаха, че тиражираната версия за МИ6 носи репутационни щети за руското контраразузнаване и коригирха версията в движение
Навални - набор 1976
Дачков - 1971
Поради тази причина и Иван Кръстев от Луковит (аз съм от Габрово)
Ти па що се пънеш, като за вашата клика всичко е ясно? Ние просто продължаваме да търсим логика. Не всички се задоволяват със спуснати нелогични опорки.Осъзнаха, че тиражираната версия за МИ6 носи репутационни щети за руското контраразузнаване и коригирха версията в движение
но в този момент на по-възрастния му прилошало и паднал на пода в несвяст.
Бате, ти тук ли киснеш да им обясняваш на тия промивки? Тази тема съм я зачеркнал.
Колко се увеличил дълга на българските автомобилни производители?Кофти работа, Джугана па никой го не ще... едно време га немаше капиталистически коли, плана се изпълняваше дрогаре.
Дългът на компанията само за година се е увеличил повече от 2,5 пъти и вече възлиза на 42,6 милиарда рубли (426,6 млн евро).
ÐÑзÑодениÑÑ „ÐоÑквиÑ" ÑÑÑпи колоÑални загÑби
Само за година дÑлговеÑе на пÑоизводиÑÐµÐ»Ñ Ð´Ð¾ÑÑигнаÑа 426 млн евÑоautomedia.investor.bg
Whatabout...Колко се увеличил дълга на българските автомобилни производители?
Казах ти и преди, лапай на тираджии.Васил Терзиев обещал на Олеся Илашчук украинското знаме да се вее на Столичната община
Нужник, тоя е същия безполезник като теб с разтворени бузи
Нали искаш в европа, така е там.Казах ти и преди, лапай на тираджии.
Колкото до знамето, против съм, лайно.
Ей това е хубава новина:
Васил Терзиев обмисля възможност да преименува ул. "Граф Игнатиев" на "Навални"
Столичната администрация планира и улица на името на Кристиан Таковdnes.dir.bg
Свършиха нашите национални герои, че руски олигофрени кичим.
Ще ти кажа тези дни като отида. Точно мнение от теб да взема, не мерси.Нали искаш в европа, така е там.
Що за безумие и нааглост е това? Да оставим колко е нелепо, въшката да тропа с крак на мечката...
Виж файлът 32197
Ама не викат британския и сащ-ския посланик да ги питат за Асанж. Баси лицемерието. И после, ама вие сте ватници. Ми какви да сме на фона на цялото тва безумие от страна на агресивния запад?Ох майко, тука цъфнале и вързале та "изразяват загриженост за полит ситуацията в Русия"
Ситуацията в Рассия е бетон.
Да спат спокойно.