Иди погледни в хардуерето там отново са в ПМС (предменструален синдром) и пълна истерия.Ох майко, тука цъфнале и вързале та "изразяват загриженост за полит ситуацията в Русия"
Ситуацията в Рассия е бетон.
Да спат спокойно.
Тва някви тинове дето вчера си "инсталирали" рам и още ги държи еуфорията. Точно от тия дето все казвам, че още не знаят "дали им се пика или им се е.е".. Да не се чудите от къде идва лафа"...Но при извънредно нищожният шанс, Русия да премине отвъд Украйна и да стъпи на българска земя, ще съм из между първите които ще доброволстват за армията. Знам, вероятно ще умра, но ако мога да взема 5-6 орка с мен, ще съм щастлив. А ако успея да утрепя и още 10-20 местни мурзилки чакащи с хляб и сол, мисля че ще ме чакат 70 (или колкото там бяха) девици на небето
Никъде няма да бягам! 40 години не можа да ме изгони прогнилата комунистическа утайка сред която живея, няколкостотин хиляди повече не могат да ме уплашат..."
Що за безумие и нааглост е това? Да оставим колко е нелепо, въшката да тропа с крак на мечката...
Виж файлът 32197
На 40 пише че бил ентусиастът-войн.Тва някви тинове дето вчера си "инсталирали" рам и още ги държи еуфорията. Точно от тия дето все казвам, че още не знаят "дали им се пика или им се е.е".. Да не се чудите от къде идва лафа
Грозна история. Митрофанова даже им е плюла на шибаната призовка. Изпратила е некъв заместник да им е каже да го духат.Абе имаме верно некъв македонски корен
ЗабелезА ли каква бройка за трепанье си е набелязал въпросния боец? 5-6 орки и 10-20 местни мурзилки. Човекът изхожда от идеята, че мурзилките ще са баби и дедовци на по 70-80 години. Може и тва да му е таргета, де..На 40 пише че бил ентусиастът-войн.
Грозна история. Митрофанова даже им е плюла на шибаната призовка. Изпратила е некъв заместник да им е каже да го духат.
Оня изкуфеляк нарича президент на огромна държава ''кучи син'', пуделите на сащ из Европа се дръвчат като мангали на сватба. Какво стана с дипломацията, мама му стара? Един Лавров за целия свят...
В хардуерето са богове. Преди 2 дни беше един свален Су, сутринта бяха два поглеждам сега - 5. Направо ги скъсаха тея руски самолети. Руските пилоти нправо да си заливат с керосин машините да им драскат клечката....
ХАхаха, е, колкото и да го въртиш локума.. пак стигаме до там, че в единия случай го сравняваш с европейските за да покажеш, че не нищо особено т.е. - чудо, чудо..., а сега обясняваш колко е голЕм. Не, не е трудно схващането... колкото и да го въртиш... пак си остава нагаждане според ситуацията.В единия случай ги сравнявам с европейските и казвам, че спрямо тях е малък, а в другия случай е според стандартите на Русия - голям. Толкова ли е трудно да го схванеш? "Един от най-големите протести в Русия от 2011г."
Организира и заради него се организират големи протести, завършващи с масови арести ама не е фактор. А дали не избраха най-удобния момент да ги шитнат, когато протестите в страната са забранени? Ако идеята е да стане мъченик и да има масови протести, това е най-лошия момент.
Прочети за time, place, and manner restrictions.Дай да ги видим ограниченията в САЩ дали имат нещо общо, щото последния протест беше пред Капитолия. Там се правят протести пред правителствени сгради, жп гари, летища и тн. няма нищо общо с това у Раша.
Навсякъде, където е разрешено.Не ми отговори на въпроса:
Дето се вика имат си свалят си. За съжаление безопасността никога не им е била голям приоритет на руснаците.Руснаците са самосвалили най-скъпия си военен самолет за втори път: Позната версия
Версията се появи в един от руските военни телеграм канали, директно свързани с режима на Путинwww.actualno.com
Фейк. Никой от сериозните (дето не са нито Укр нито Рус) канали не го споменава.Дето се вика имат си свалят си. За съжаление безопасността никога не им е била голям приоритет на руснаците.
В хардуерето е банкет заради тоя А-50. Само дето не си даряват червени лади, пешкири и бели ризи очаквам го скоро де...Фейк. Никой от сериозните (дето не са нито Укр нито Рус) канали не го споменава.
Само разни украински чекиджии.
Тъпаци има по цял свят. Едните сушат домашните си любимци в микровълновата, другите ходят да мрът на фронта заради луди диктатори. Във втория случай табелките са безполезни.Във връзка с международното положение