Украйна - Русия какво ви е мнението

Оффф, забравих....Извинявам се. Напълно изключих, че за теб е вярна само информация споделена от дебили в тубата, телеграм или тики-ток.

Моя е грешката, че те надцених. Няма да се повтори.
 
Да, за тебе важи само информация предадена по бабин път на пейките, или от националистическите лидери на партии, какво са казали
 
Путин вече убеждава руснаците, че ще трябва толкова далеч да отидат за да избегнат многогодишна война на изтощение за смазването на Украйна, което е добра новина. Защото показва че самата Русия не вярва че някога ще спечели в Украйна многогодишна война на изтощение, без да използва ядрено оръжие.

"Ядрено нападение срещу Украйна би предизвикало ответен удар – не ядрен,но толкова мощен,че руската армия ще бъде унищожена" – Жозеп Борел,върховен представител на ЕС за външна политика и сигурност.

Растящото недоволство от войната се пренася и у част от овластената администрация, особено разни местни дерибеи, стоящи начело на различните федерални единици, които в името на това да си запазят властта са готови да търсят дори подкрепа отвън. Получат ли я, те биха се обърнали срещу Путин, а това вече сме го виждали при разпада на СССР.


Untitledй.png
 
Последно редактирано:
Ти да видиш, пък аз помня, че казаха в деня на войната, че всеки който помогне и с един патрон на Украйна, ще бере големи ядове и последствия 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
 
Тъй кат' стане:

Руските тарамбуки пак низвергнати!

" ЧЕСТИТО", Изверги !

Ден след посещението на руския диктатор, във Виетнам е пристигнал пом. държавният секретар на САЩ. От Ханой са изразили желание да укрепват партньорството си Вашингтон.


448725320_433715366209980_501226042796625432_n.jpg
 
Защо наричам комунделите и путинистите добитъци?

Ами защото само добитък може да иска това за себе си, децата си и внуците си.
Но, най-гадни са колегите ми, военни, които се кефят от това. Те са особен вид добитък-безмъзъчен.
...
Назаем от Svetla Dimitrova
Руснаците често се шегуват, че страната ни върви към нивото на свободи като в Северна Корея, но не осъзнават какъв всъщност е животът в КНДР.
Върховният лидер на Северна Корея Ким Чен Ун управлява страната си по уникален стил. Семейството му е начело повече от 70 години.
Знаете ли, че:
1. Ако сте били в затвора с присъда за 30 години и сте починали, след като сте излежали 25 години, някой от вашите роднини ще трябва да излежи останалите 5 години.
2. Порно филмите са забранени; наказанието е смъртна присъда.
3. Интернет е забранен, но ако имате връзки в правителството и имате специално разрешение, тогава можете да влезете в интернет, но само в страната. Отделно държавата има армия от хакери, които безнаказано извършват всякакви диверсии в световната мрежа.
4. Не можете да избирате професията си: Вашата професия се избира от правителството въз основа на нуждите на страната. Тези, които не се съобразяват, биват изпращани в концентрационни лагери за принудителен труд.
5. Забранено е пътуването в чужбина. За да пътувате в страната, е необходимо разрешение.
6. Протестите са забранени; наказанието е смъртна присъда. В изключителни случаи, ако има късмет, човек може да бъде затворен само за 20 години.
7. Организираните от правителството митинги са задължителни за участие.Човек трябва да показва отдаденост и емоция, когато участва. Недостатъчната емоция е наказуема; може да бъде пребит веднага от пазачите или преследван и хвърлен в затвора.
8. Гражданите не могат да притежават кола. Но ако имате връзки в правителството, можете да имате кола със специално разрешение. Pyeonghwa Motors има изключителните права за производство, покупка и продажба на нови и употребявани автомобили в Северна Корея.
Всеки 9. 1 от 25 граждани на страната е войник . Северна Корея е четвъртата армия в света.
Всеки мъж служи, докато жените преминават селективна наборна служба. Децата се регистрират за набор на 14 години, след това се правят 2 кръга физически преглед на 15 или 16 години (призваните трябва да са високи най-малко 148 см и да тежат поне 43 кг). На 17-годишна възраст тийнейджърите биват наборници и служат, докато навършат 30. (Децата от елита са освободени от военна служба).
10. Столицата Пхенян е населена изключително от най-верните слуги на режима и богатите. Влизането в Пхенян е забранено за обикновените граждани.
11. Религията и всичко свързано с нея е забранено. Притежаването на Библията може да бъде наказано със смърт.
Коледните и новогодишни празници са забранени.
12. Има само 18 женски и 15 мъжки официално разрешени прически. Забранено е неправилното подстригване, както и боядисването или къдренето на косата. Косата не може да бъде по-дълга от раменете (само за жени).
13. Сините дънки са забранени. Могат да се носят само черни дънки. Късите панталони и мини полите са забранени. Полицията стриктно следи за това.
14. Обажданията в чужбина са забранени. Ако имате роднини в чужбина и решите да им се обадите, ще бъдете екзекутирани.
15. Всякакви татуировки и пиърсинг са забранени.
16. Презервативите са забранени в Северна Корея. Националният лидер на Северна Корея Ким Чен Ун насърчава по-висока раждаемост в страната, „така че Корея да има повече социалистически работници“.
17. Забранени са абортите и всякакъв контрол на раждаемостта.
18. Забранено е слушането на чужда музика; наказуемо е със затвор. Можете да слушате само домашна музика с патриотични текстове.
19. Ако решите да избягате от страната, цялото ви семейство ще бъде преследвано. Може да бъдат осъдени на смърт.
20. Онези, които съдействат за бягство от страната, се наказват със смъртна присъда.
21. Дамски превръзки и тампони не се предлагат на севернокорейския пазар. Жените използват стар плат за многократна употреба, които се очаква да използват повторно, като го изперат.
22. Самоубийствата са забранени. Ако някой се самоубие, цялото семейство се наказва.
23. Гражданите нямат право да имат същото име като настоящия президент. И така, всички на име Ким бяха принудени да сменят имената си по закон.
24. Наказанията за престъпления с наркотици са тежки и условното освобождаване е малко вероятно. Наркотрафикантите могат да получат безсрочни присъди затвор.
25. Законът за наказанието от 3-то поколение несъмнено е най-жестокият закон, който съществува в Северна Корея. Законът е точно такъв, какъвто звучи. Ако някой извърши престъпление, това означава, че с изключение на него всичките му роднини в 3 поколения ще бъдат наказани. Този закон се прилага за политически престъпления. Например, ако обидите Върховния лидер, ще се сблъскате с последствия, които ще засегнат не само вас, но и вашите баби и дядовци, родители и деца. Цели семейства биват екзекутирани публично за много дребни престъпления. Този закон важи и за трудовите лагери: ако някой реши да избяга, членовете на семейството ще заемат мястото му. Децата, родени в затвора, се отглеждат като затворници, защото тяхната „кръв е виновна“.
Наскоро 2-годишно дете беше осъдено на доживотен затвор. Родителите му имаха Библия в апартамента си. Родителите са осъдени на смърт. Освен това присъдата е изпълнена публично и показана по телевизията.
Така че Русия все още не е на нивото на Северна Корея.
Но се движи в правилната посока. Дайте ни още 10–15 години.
Elena Gold
Руски блогър в изгнание
 
западния свят е единствената форма на цивилизация решила да се меси на останалите и не защото е по-по-най.
Арабите и османците и те ли са от западния свят?

Делят ни толкова много книги и образование та шанса да схванеш какво съм написал е отрицателен.

Ефект на Дънинг – Крюгер

 
:love: :love: :love:


1719218042797.png
 
Призивите са да се горят и давят (украинските) деца. Някои от местните отрепки сигурно получават ерекция от подобни предавания

А реално укро-нацистите продължават да избиват деца - умишлено и целенасочено, по заповед на техните господари.

Някои от местните отрепки вече показаха одобрение на подобни посегателства.

1719223127034.png
 
През уикенда се проведоха консултации между членовете на така нареченото „Политбюро 2.0“. Обсъдени са варианти за ИЗПЪЛНЕНИЕ на отдавна замислената хибридна операция срещу балтийските страни, която по предварителните планове трябваше да бъде стартирана през юни. Подчертаваме, че това не е разработване на хибридна операция или съставяне на планове, а обсъждане на изпълнението на хибридната операция по няколко сценария. Подобна дискусия се провежда за първи път през последната година. Обсъжданите срокове са края на септември и началото на октомври тази година.



Мариопул-надеждата не е изгубена


 
А реално укро-нацистите продължават да избиват деца - умишлено и целенасочено, по заповед на техните господари.
Дали е така? Дали там няма военни обекти и местните власти са предупреждавали нееднокрадно жителите, че е много рисково да ходят на плаж там?

1719227039459.png
 
Дали е така? Дали там няма военни обекти и местните власти са предупреждавали нееднокрадно жителите, че е много рисково да ходят на плаж там?

Виж файлът 33092

По-интересно е друго: Крим за ''дълбоко в руската територия'' ли се смята, или за ''анексиирана украинска територия'', че почнах да се обърквам. На думи не признават, че Крим е руски, но по делата им съдим, че са се примирили. Сега просто избиват цивилните, отмъщавайки им за изразената на референдум воля да се върнат в изконните си исторически граници.
 
По-интересно е друго: Крим за ''дълбоко в руската територия'' ли се смята, или за ''анексиирана украинска територия'', че почнах да се обърквам. На думи не признават, че Крим е руски, но по делата им съдим, че са се примирили. Сега просто избиват цивилните, отмъщавайки им за изразената на референдум воля да се върнат в изконните си исторически граници.
Ти му казваш, че ПВО-то е причината то па си мели за избивания и отмъщения, казах ти, недей стой толкова на слънце.
 
Ти му казваш, че ПВО-то е причината то па си мели за избивания и отмъщения, казах ти, недей стой толкова на слънце.
Викаш да не бяха използвали ПВО? Укро-ракетите трепат по-хуманно. Защо стрелят по Крим тъпите фашисти, като са го призналии за руска територия ми е въпросът? Или по-точно, защо се пеняват чий е Крим, като сами признават, че е руски?
 

Горе