Украйна - Русия какво ви е мнението

Ранна утринна мастурбация.
Благодарим, че ни направихте съпричастни. :)
 
Нищо - може да споделиш сутрешната драйфна и пропаганда, че да ни потръгне деня със смях и забава

 
Дебилите питат ''защо руската защита се провали", докато всички западни анализатори (цитирани снощи в новините на БНТ), задават по-логичния въпрос: ''Защо Русия не направи и продължава да не прави нищо, за да спре офанзивата"?????

Както е глупаво да вярваме, че чифутите проспаха 7-ми октомври, така е глупаво да вярваме, че и руснаците са проспали 7-ми август, още повече, че са имали официално предупреждение от губернатора на Курск за струпване на войски по границата.

Тука се мъти нещо, но кога и дали ще разберем какво - времето ще покаже.

Междувременно всички mentally challenged могат да се кефят, че руската отбрана се е провалила и украйна им е заложила капан, в който те лесно са паднали...
 
Ти няма да разбереш нищо, спокойно, не се мъчи изобщо.

Малко и за тез, че са ви любими

 
PR акцията продължава:


Обявена е евакуация на целия Глушковски район на Курска област.

В резултат на вчерашните боеве украинските въоръжени сили окупираха село Гончаровка в района на Суджа. Около стотина войници са пленени.

1723711515067.png



Дефакто, Украйна е първата страна окупирала територия на ядрена сила... па до вчера беа приключили курса.
 
па до вчера беа приключили курса.

Викаш в Донецк всичко е наред?

Хората винаги ще вярват в това, което им радва нищожно малките душици.

п.с. не изключвам себе си от уравнението...
 
Тука се мъти нещо, но кога и дали ще разберем какво - времето ще покаже.
Пълна мистерия казваш.
Нещо като горяща охладителна кула на електроцентрала, съдържаща единствено пара и вода.
 
Пълна мистерия казваш.
Нещо като горяща охладителна кула на електроцентрала, съдържаща единствено пара и вода.
Ама разбира се, че руснаците си стрелят сами централата. Те затова я окупираха още в началото на ''непредизвиканата агресия" - да си я стрелят. И понеже МААЕ им е изцяло подчинена, не казват, че руснаците обстрелват централа. Италианеца само мънка и вика ''некой стреля, ма не е лошо да спре''.

п.с. Беше ли на протеста снощи? Резидента подписал руския закон, който не позволява на първолаците да се учат как да правят свирки на 60-годишни чичковци. Срамота! Пълен тоталитаризъм.
 

Украйна загуби ореола на жертвата​


 
Никой от феновете на умиращия хегемон не коментира поредното хвърляне на Зеля под рейса от страна на неговите господари. Германците издават заповед за арест на украински водолаз и хоп, два казионни вестника излизат с подробно обяснение как са взривени северните потоци, а именно:

Пияният Залужни изпраща трима гмуркачи със шнорхели с една ветроходна яхта да взривят газопровода, който се намира на стотици метри дълбочина.

От Киев пищят истерично ''Не сме ние'', но от Вашингтон кимат с глава - вие сте! Американците на практика казват: Ние не знаехме, че украинците планират такова нещо, но им казахме да не го правят. Те все пак го направиха.

455293621_10234617557525945_407353882110631386_n.jpg
 
Да си припомним видеата от змийския остров и поемите за призрака на Киев... Редит е достоверен източник на информация. ;)
 
Още малко смях с руските дебили.
Жегата силно изостря синдрома на киевския призрак ...
 

Горе