Много обичам такива лицемери. Израснали и изградили живота и бизнесите си, благодарение на средата която имат, пазара, свободните граници, сигурността. Използват западни технологии, телефони, коли, дрехи, услуги и какво ли не но седнали да обясняват как всичко е по-добре в земния рай Русия. А най-наглите са тея дето пишат от Англия, Испания или други западни страни.
Лично аз гледам на първо място България и не съм фен нито на Русия нито на САЩ, не един път съм казвал че нито една от двете могат да са пример за подражание. Не съм зомби на запада и като комсомолец да защитавам всичко що иде от там. Всичко трябва да се пречупва през нашата призма. Докато има хора, които наричат родината си Булгаристан, кочина, територия и тн. ще си останем сол ташак на силните на деня и ще се комплексираме и самоизяждаме още повече. Това е присъщо за малките хора.
Това е разликата която ви убягва, вие се радвате повече на Путин и Русия отколкото на собствената си страна. Като членове на НАТО за нас Русия е заплаха, защото виждаме какво се случва със една страна, която не е член на НАТО. Ние сме малка страна и икономика и не можем да си позволим да сме неутрални или да не сме във военен съюз като НАТО, защото съдбата ще ни е същата. Един път бяхме в орбитата на Русия и се нагледахме на земния рай, стига толкова. Даже страна като Швейцария, която е известна с неутралитета си от столетия, сега също налага санкции.
Украйна се е нагледала на тоя рай от първия ред и точно затова народа се вдигна и поиска да промени курса си, а не разните конспирации от знайни и незнайни философи. Сигурно и в Полша е било нужно някой тайно да им промие мозъците, за да прекратят всичко със съветското им наследство. Виждаме къде е сега Полша, откъсната от руската орбита.