Украйна - Русия какво ви е мнението

Последната битка започна

Край, окончателно, това беше :mad: Бг-сървърите отказват заявки от яндекс и меилру.. Дали тва няма общо с тоя едрия тъмен човек, който дойде да раздава заповеди, а уж се кискаше така чаровно :mad:

Веком ту новата демокрация айайаййййти спицилисти!

Край, окончателно, това беше :mad: Бг-сървърите отказват заявки от яндекс и меилру.. Дали тва няма общо с тоя едрия тъмен човек, който дойде да раздава заповеди, а уж се кискаше така чаровно :mad:

Тва беше очаквано и не само. Няма общо идването според мен

A ти какво се опитваш да направиш, че нещо не разбрах?

Аааа нищо нищо, просто се опитвам да живея свободно, ама майната му, ще ставаме зверунгели :D

А не бе. Руски тролове да застрашават духовния мир на ремайнда.

Той милият все пак е зает да избива последните руснаци наближавайки Москва.

Последно редактирано:
Алана ми е ясен отсекъде. Той няма реално мнение/мироглед, което да му базира преценката по съществени за неговия живот събития. Просто бая дълго време е гледал през перденцето, как рашъните харчат пари на воля по мориту и кискайки се пияни кат казаци, са му тъпкали злоба в съзнанието. Това е, нищо интересно :)

Ама моите убави и СИГУРНИ пощички ми заминаха :D:D:D Са целио кореспондацион трее през тия профайлъри да минава и да ми правят псохопрофил на дерзанията, а и най-вече да ми персонализират галимациите.. са белким и аз останем у тъмата в невидение :D:D:D

Аз незнам, кво ме е ебе тая война! Това не е нашата война и ние в никакъв случай не трябва да взимаме каквото и да е отношение.. бах мааму, все на всяка манджа мерудия да сме, ама тая мое се окаже и бая вреличка, да не ни попари хептем вкусовите усещания :(

В хардуера вчера даваха предложения как най-добре да се разпарчетоса Русия след завземането й от Украйна и съюзниците.
Коя държава от победителките коя територия да земе и т.н.

В хардуера вчера даваха предложения как най-добре да се разпарчетоса Русия след завземането й от Украйна и съюзниците.
Тия направо не знам ..
Не чуха ли ?
Ако Русия няма да я има, няма да има въобще и други държави.

Я препоръчайте нешо за гледане. Няма значение какво е стига да е интересно. Документални филми, филми, всичко без романтични и комедия. Може и на ЛС да не пишем тук

Нещо руско си пусни че да си онтопик.

• Like
Реакции: OSH
Я препоръчайте нешо за гледане. Няма значение какво е стига да е интересно. Документални филми, филми, всичко без романтични и комедия. Може и на ЛС да не пишем тук

• Like
Аз лично почвам We crashed. Като финансист може да ти е интересно как се помпа балон у сащ-ско. Апа и Джаред Лето - Ан Хатауей - кой не би гледал..

Малко топик и трейлър

• Like
Squid Game, Interstellar.

• Like
те сега имат нова техника https://t.me/opersvodki/1949

Горе