Те тва е шамарУрок по пазаруване в Германия. Украинците си мислят, че може да пазаруват безплатно докато не попадат на клиент Руснак
За смях ли е, не е ли...
Украинци продават на търг задигнати руски танкове, ето колко струват
В началото на месеца се появиха видеа, в които цивилни украинци теглят с трактори и друга селскостопанска техника изоставени руски бойни танковеmoney.bg
И ?Всичко върви по план. Пускат се статии после се трият.
Виж файлът 23191
"Комсомолская правда" съобщи, че според данните на руското министерство на отбраната 9 861 руски войници са загинали в Украйна и 16 153 са ранени. Последната официална руска статистика е от 2 март за 498 загинали.
По-късно изданието изтри материала с данните за загинали войници.
За сравнение, официално загиналите съветски войници в Афганистан за 9 години война са над 15 000.
В такъв случай не знаеш как действат САЩ.Аз извадих кристалната топка и тя ми каза, че тази военна операция ще завърши с дружба между Русия и САЩ, даже ще си станат първи братушки. То и в момента си сътрудничат - докато Русия изнасилва крехката Украйна, САЩ й шепне в ушето (на Украйна) "Бъди мръсница, точно така...".
Официалните причини за случващото се са едни, но особено след Ковида вече знаем да не вярваме безрезервно на официалните причини. Това там между Русия и Украйна е като Ковид - същото като преди, само че уж по-опасно и налагащо мерки, които се изразяват в йерархично подчиняване. Хората се подчиняват на правителствата, по-малките правителства се подчиняват на по-големите, а най-големите правителства си разделят баницата както са се споразумяли предварително.
И ?
Или трябва да избиват населението. Могат много лесно да изравнят Украйна. Но те не го правят.И... партенките, че всичко вървяло по план отиват в коша. Излиза че за около 2 седмици са изгубили над 9 000 човека, а за ранените, техниката и др. да не говорим. Ясно защо Путин вече не поставя ултиматуми и смекчава тона за преговори.
В момента се боря със сутрешната ерекция. Ще ти пиша като приключа. Но какво точно да напиша, същия цирк като с ваксините - некомпетентни мнения, поддържане на вятърничиви теории и споделяне на фейк новини.ПП: Нийда ще се разпише тука след 3... 2... 1...
Аз не виждам да смекчава тона. Виждам украински президент молещ за помощ по всички телевизии които му дадат поле за изява. Същия вече моли и за директна връзка с Путин (който му казва да си гледа работата) и почва да се оглежда в коя посока да почне да бяга..И... партенките, че всичко вървяло по план отиват в коша. Излиза че за около 2 седмици са изгубили над 9 000 човека, а за ранените, техниката и др. да не говорим. Ясно защо Путин вече не поставя ултиматуми и смекчава тона за преговори.
Ако е чел постовете в хардуера, вероятно го е смекчил щото там здраво го "клатят" и няма как да не се е уплашил.Аз не виждам да смекчава тона.
Те дето мн говорят само да не ядат бой някъде.Ако е чел постовете в хардуера, вероятно го е смекчил щото там здраво го "клатят" и няма как да не се е уплашил.