Украйна - Русия какво ви е мнението

В България мелят едно и също.
Нищо не чух за Южна Америка. Която е голям износител на определени продукти.
Говорят само, че Европа можела да изкара известно време без руския износ.
Цените ги виждаме.
Дори да оставим спекулата дори само говоренето е нормално да вдига цените. Очакването, че няма да има достатъчно. Една магазинерка каза бутилките стояха на щанда на 3.40 и никой не ги вземаше. Като дойде на четири лева ги взеха. И на пет ще купува, който може. Стига да има и какво да купи. Лева се обезцени. Курса му може да стои стабилен, но какво от това.

Постоянно повтарят. Спокойно, спокойно а реалността е друга. Тия от Украйна кво стана сега мини в Черно Море. Обаче спокойно...

Ама свърших водката, а без нея не мога да се отпусна достатъчно и малко се притеснявам
Няма ли кой да ти купи? Прислугата тръгна ли си? Имаш опция Хоум деливъри

А, мен питаш ли ме? Аз, дето страдам от хронично чувство за вина постоянно си блъскам главата и се питам сега пък с какво го обидих?
Малко преди да видя че е постнал клипче, бях отворил да му пиша бележка, т.е. чудех се с какво да придам тежест с цел повишаване на коефиециента на убедителност.

... и набързо ме връхлетя безсилие и чувство за безполезност след като осъзнах че най-ефективно ще е да му пратиш голи снимки.

Една магазинерка каза бутилките стояха на щанда на 3.40 и никой не ги вземаше. Като дойде на четири лева ги взеха. И на пет ще купува, който може. Стига да има и какво да купи. Лева се обезцени.
Зехтина и маслото са на същата цена

За да се върнем на темата, някой знае ли защо ги събличат и ги връзват за стълбовете ?
Това някаква Украинска гей игра ли е ?

Зехтина и маслото са на същата цена
Маслото скочи поне 20%.
Ако се огледа, абсолютно всичко, което е по-необходимо скочи доста.
Идеята не е да всявам паника. Аз виждам какви са цените. И то говорим за големите магазини. В малките е още повече.
Това същото дойче мойпе Масло което редовно му правеха промоции сега промоцията му е 4 лв. Мисля че беше под 3.

За да се върнем на темата, някой знае ли защо ги събличат и ги връзват за стълбовете ?
Това някаква Украинска гей игра ли е ?

Изглежда ми като софткор версия на галицийския венец.

Бандеровски традиции.
Трябва да се почитат някак.

До колкото разбрах са хора, които отказват да се бият за Украйна и ги връзват и бият

До колкото разбрах са хора, които отказват да се бият за Украйна и ги връзват и бият
Надявам се да си получат заслуженото. Искам снимки как чеченците държат отрязаните им глави. Укро-фашиската сган трябва да бъде избита до крак час по-рано.

Орбан пред Такър

Забелязано в Интернет. Заглавие.

"Най-вкусният Хляб за отслабване, който съм яла! БЕЗ олио, без брашно, без мая, без месене:"

За смях ли е, не е ли...
1-во ясно личи , че не им трябва допълнителна техника. Няма смисъл да им изпращат каквато и да е
и 2-то ако си го купиш, как ще отидеш да го вземеш ?

1-во ясно личи , че не им трябва допълнителна техника. Няма смисъл да им изпращат каквато и да е
и 2-то ако си го купиш, как ще отидеш да го вземеш ?
Той смеха е в статията. Украински роми ги откраднали по етичен начин.

Горе