етерИум
Well-Known Member
Кажи друг някой да хейтим, не мен.Я кажи какво предлагаш да направим по тия въпроси дето си ги изложил тука.
Кажи друг някой да хейтим, не мен.Я кажи какво предлагаш да направим по тия въпроси дето си ги изложил тука.
Аз съм ги гледал преди години и си казвах "тея са тотално откачени" а то какво се оказа ...Виждал си ма ти да хейтвам..
Имам предвид какво противодействие си представяш.
Щото примерно в САЩ има доста prepper-и - разни дето се готвят за войни, икономически и социални кризи, природни бедствия и т.н.
Копаят си землянки хората, трупат буркани, оръжия,..
Демек готови са
Ами ние как ше надхитрим систематъ?
Готово бе !Кажи друг някой да хейтим, не мен.
Виждал си ма ти да хейтвам..
Имам предвид какво противодействие си представяш.
Щото примерно в САЩ има доста prepper-и - разни дето се готвят за войни, икономически и социални кризи, природни бедствия и т.н.
Копаят си землянки хората, трупат буркани, оръжия,..
Демек готови са
Ами ние как ше надхитрим систематъ?
Плащам! (Аз ва знайх, че нещо въртите интрига на втори план и само ни подмятате неразбираеми дреболии в ефир, знайх ва...)Аз съм ги гледал преди години и си казвах "тея са тотално откачени" а то какво се оказа ...
Готово бе !
Да речем, че аз съм тайно влюбен в Сашка, обаче Датата я сваля, случва се точно когато прихвърчат искри между него и Нандито. Нанди от своя страна тръгва на война срещу нея и иска да бъде банната под предлог, че разваляла на хората темите а чувството е породено от ревност. Енд оф чаптър 1
За всички, след скромно дарение към мен в Пе-е-е-еи-т-р-и-ън , цялата сага ще бъде налична, специално за вас
Ако ли не, да сте живи здрави
От миналата година си мисля, че този филм не е фентъзи заедно с Мортъл Енджинс, Ридик и Блейд - първата част!Лудия Макс, който е по-подготвен оцелява.
Аз за целия футуристичен дял на Холигууд си мисля, че не е. Ама ся..ще ме погнат трезвомислещи разни и ше си мълча. (Нанди примерно, таа антихристиянка-його-будистка, ми е забранила да говора за неща отиващи към неква връзка с неква духовна сфера, Ноката комунягата - и той, за астрология направо вади саркастичната рапира и те умъртвява на место. Даласа дрътия комунид същия - направо шамари ше ми даде ако кажа нещо различно от карлмарксовото "Религията е опиум за народите"...)От миналата година си мисля, че този филм не е фентъзи заедно с Мортъл Енджинс, Ридик и Блейд - първата част!
Това са реплики от Оркестър без имеТва е OK, и аз също казах моето в отговор на това, което попита: "На практика, ти отричаш нуждата от изкуство, така ли е?"о
То моето отношение за склонността към нагласяне на тия хора си е отдавна де, сега, при двете "кризи", просто се потвърди.
Хаха аз бачкам в моментаМи...хората, които бачкат в неделя вечър например? Бахти калъфите!
Иначе не знам, аз обичам всичко и всички (което си личи). Ти кажи кое да хейтим, и аз съм вътре!
Това е голяма глупост, не е верно !идитчи: Аз откак разбрах, че пространството и времето имали край (те нали казаха къде свършвали и после нищо нямало) и че всичко тръгнало от една точка в нищото (дето не се появила отнукъде, те нали казаха и че нищо е нямало преди нея), вече съм много спокоен и мисля само за материалните отношения и взаимовръзки.
О, да ! имам семена за зеленчуци, филтри и хапчета за пречистване на вода. Опаковки Йодид , няколко гранати и огнестрелни оръжия. Няколко газови бутилки и доста консервиПарти, ти препваш ли бе, подготвяш ли се иначе?
Как ша не е верно, като хората показа изчисления, схеми, диаграми големи колкото на метаверса, доказващи че безкайността на времето и пространството е МИТ разпространяван от зловредни дезинфоси!!Това е голяма глупост, не е верно !
А олио???О, да ! имам семена за зеленчуци, филтри и хапчета за пречистване на вода. Опаковки Йодид , няколко гранати и огнестрелни оръжия. Няколко газови бутилки и доста консерви
Извинявам се. Тогава черната дупка е нещо, като панаир. Панаирен хибрид между вихрушка, синджири и малко торнадоКак ша не е верно, като хората показа изчисления, схеми, диаграми големи колкото на метаверса, доказващи че безкайността на времето и пространството е МИТ разпространяван от зловредни дезинфоси!!
Цъ, много е скъпо, налагаме сланина и я топим за готвене !А олио???
Лесна работа. Дебнеш некой такъв и после му гепаш ресурса и хралупата.Да хейти Крумката тогава, намерихме обект!
Крумов, ти за препърството кво мислш, тука с Ноке и Парти обсъждаме?
То май така ще стане с повечето след атаки от организирани групи тип "от Лудия Макс". Обикновено по-лесно се организират някак си лошите групи с йерархия от мафиотски тип. Е, може и обратното да стане де, повече групи от събудени добряци, де да знамЛесна работа. Дебнеш некой такъв и после му гепаш ресурса и хралупата.
Така, така...Нанди примерно, таа антихристиянка-його-будистка, ми е забранила да говора за неща отиващи към неква връзка с неква духовна сфера,