bgtupanfighter
Well-Known Member
Пумияр мръсен, на къв се направи, че спря да пишеш? За голяма работа ли се имаш да ти *ба *утката *айчина! Обитак! Псевдоконспиратор! Глупак! Ти си в детската градина на конспираторството и те търпим само защото те съжаляваме! Нещастник!
Сега включвате ли за кво изобщо иде реч???
Блинки ми е много тегав, доста труден характер се оказа АМА кога ще включи, че тоя спам му еееее.ва мамката отсекъде
Той си мисли и разсъждава " бре, майната им на олигофрените... а, без трафик??" Тегава работа, верно си е!
А нока се оказа во истина най-големия путьо.. а ми беше действително любимец. Нощи не съм спал, чел съм му мненията, лиги текоха, на буда се молех да съм поне малце кат идола мой.
Тия найсе дни бая и бая, бе бая си бе, бая доста бая, обсъждах с един от няколкото у главата ми, да хвърля една голяма миризлива бомба, че съм наклепал форумот, само и единствено с идеята НЕЩО КАТО ОПРАВДАНИЕ, че не ми е удобно да откажа на блинкациус, че линк там дет съм преценил - нема как да има... АМА явно не ми се отдават лизаролапаческите изпълнения, и се налага да остана на старата версия
Етере!! Ти Дато проклета, Я да се мащаш от тоя форум! И спама ти се изтърка и терикатлъците..