nandibandi
Well-Known Member
И кво пише там? В Дейли Сабах?Яжте само баклава и четете ДейлиСабах, не и гледайте погледите на нандито (ама е добър погледа де, даже бая)
И кво пише там? В Дейли Сабах?Яжте само баклава и четете ДейлиСабах, не и гледайте погледите на нандито (ама е добър погледа де, даже бая)
Дефе що се прайш на интересен, мамамустара! Казвай вече! (Нищо няма да кажа, обещавам, няма те псовам.)Да кажа ли сега защо @етерИум беше спрял да пише?
Нанди каза, че си казал.Дефе що се прайш на интересен, мамамустара! Казвай вече! (Нищо няма да кажа, обещавам, няма те псовам.)
Никой не се интересува от тъпата война, важното е аз що спрях да пиша, казвай вече де!
Лъже. Не - не лъже, верно казах, но излъгах.Нанди каза, че си казал.
Дефи, много си странен напоследък. Чумееш нещо, но на моменти избухваш с Роси Кирилова. Бих предположила, че страдаш от биполярно разтройство, но не знам дали да го казвам. Айде ще го премълча.Нанди каза, че си казал.
Питай Нанди.Лъже. Не - не лъже, верно казах, но излъгах.
Казвай ся!
Казвай Нандельо? Казвай веднага!!Питай Нанди.
Ма какво да казвам? Добре, ще кажа истинатаКазвай Нандельо? Казвай веднага!!
Така си беше, ето цензурирана извадка от комуникацията ни:Ма какво да казвам? Добре, ще кажа истината
Дефа каза, че те е псувал на лични миналата седмица и затва си спрял да пишеш.
Но това ми хареса, защото любя мазохизма. Не заради това спрях да пиша. Не знам защо, а и вие не ми казвате...Пумияр мръсен, на къв се направи, че спря да пишеш? За голяма работа ли се имаш да ти *ба *утката *айчина! Обитак! Псевдоконспиратор! Глупак! Ти си в детската градина на конспираторството и те търпим само защото те съжаляваме! Нещастник!
Не знам дали Тайван е по-важно от това, което получих току-що:
"Наградни точки на етерИум
Не можеш да спреш!
Публикувал си 100 съобщения. Надявам се, че ти е отнело повече от ден!"
Така е - лъжем. Всичко е на майтап, дефа не говори така.Поне кажи, че и двамата лъжете и се лигавите. Щото хората отстрани няма как да знаят...
Здравей, нандибанди! Как си? Съжалявам, че се забавих с отговора.И кво пише там? В Дейли Сабах?