Украйна - Русия какво ви е мнението

Дай един пример с една такава балканска държава (Сърбия е зависима от Русия, а също и от пазара в ЕС). В 21-век няма страна с пълен неутралитет, дори Северна Корея и зависима от Китай и Русия. Говориш някакви утопични приказки.
А защо трябва да е балканскаа държава точно? Не, че няма и други държави на балканите, които не са се прецакали с тия два заробващи съюза.

Например Исландия, Норвегия, Швейцария и Лихтенщайн не се членове на ес ес и се справят чудесно.

В нато не членуват Австрия, Швеция, Финландия и Швейцария. Сигурно има и други, но нямам време да търся.

Не ми внушавай, че тия две терористични организации са манна небесна за България. Те ни унищожиха като държава, отнемайки напълно нашия суверинитет и убивайки крехката икономика, която имахме преди това.

Но, има надежда за по-бързата смърт на военната терористична групировка

Политиците са избрани от народа
Да, вервай си. Политиците на България се избират в сащ-ското посолство. На нас просто умело ни се внушава за кого да гласуваме, но при грешки, резултатите се коригират. Затова аз повече няма да гласувам.

Утре ако съм по-свободна ще ти потърся материали за директните намеси на сащ в управлението на доста държави - от щатски, а не от руски източник.

"
Идеален таргет са хора от по-старото поколение, които живеят със сантименти към миналото, заради младостта, хора с по-ниски нива на доход, които се чувстват онеправдани (НАТО, САЩ, нарязани ракети, разбита армия, едно време са се строяли заводи, а сега нищо, еврогейци, ЛГТБ, гей паради. Предимно неверни или пък силно преекспонирани и извадени от контекста неща), хора с малък мироглед и по-ниска обща култура, социални аутсайдери (познавам хора, от различни социални нива, които определям, като такива - наркозависими, хора осланящи се на конспиративни теории, крайни националисти - все хора, които няма да видиш в ресторанти, кина, кафенета, големи търговски или хранителни обекти).
"

http://skandalno.net/бивш-украински-премиер-спецоперация-189611/

Проруската пропаганда е толкова смешна, че няма докъде. Министър-председателя по времето на Янукович Азаров. Пъклен план за трета световна война. Само с един въпрос падат проруските опорки. Какво им пречи в момента да изстрелят ядрени ракети от територията на Украйна към Русия? Как изобщо толкова хора се хващат на подобни кукички не ми е ясно.

http://skandalno.net/бивш-украински-премиер-спецоперация-189611/

Проруската пропаганда е толкова смешна, че няма докъде. Министър-председателя по времето на Янукович Азаров. Пъклен план за трета световна война. Само с един въпрос падат проруските опорки. Какво им пречи в момента да изстрелят ядрени ракети от територията на Украйна към Русия? Как изобщо толкова хора се хващат на подобни кукички не ми е ясно.
Ти остави това, ами имат бази по-близо от Украйна - прибалтийските републики. Само идиоти се хващат на подобни въдички. То не бяха нацисти, то не бяха фашисти, то не бяха славяно-птичи-грип по гълъбите, то не беше ковид, нацисти в синагогите, още ще измислят със сигурност, клоунадата е пълна.

Ето и как лъжат балъците като наште ватенки тука, с геноциди.

1 видео, вероятно от украинската бригада за дезинформация, вероятно за да може да го дебънкнат след това - от която колегата редовно пуска видеа.

Срещу 5-10 тук
От американски журналист който е на мястото на събитието с над 25 души - имат английски субтитри.

https://www.youtube.com/watch?v=dWaNtAentO4

Последно редактирано:
"
Идеален таргет са хора от по-старото поколение, които живеят със сантименти към миналото, заради младостта, хора с по-ниски нива на доход, които се чувстват онеправдани (НАТО, САЩ, нарязани ракети, разбита армия, едно време са се строяли заводи, а сега нищо, еврогейци, ЛГТБ, гей паради. Предимно неверни или пък силно преекспонирани и извадени от контекста неща), хора с малък мироглед и по-ниска обща култура, социални аутсайдери (познавам хора, от различни социални нива, които определям, като такива - наркозависими, хора осланящи се на конспиративни теории, крайни националисти - все хора, които няма да видиш в ресторанти, кина, кафенета, големи търговски или хранителни обекти).
"

Типичен пример за стратегията за елитарност :) ако не си от нашите трябва да си по ниш от нас.

Колегата е типичен Woke Cultural Marxist без да осъзнава че тези които го командват, го смята за глупав че им се връзва на пропагандата освен ако не го прави за достъп до парите от грантовете.

Обичайно за тези левичари е че вярват на такива новини от CNN, който им казват че протестите са предимно мирни докато наоколо е като военно положение и се опитват да ви убедят да не вярвате на очите си

mostly-peacuful.png

Последно редактирано:
все хора, които няма да видиш в ресторанти, кина, кафенета, големи търговски или хранителни обекти).

laugh-hard.gif

Азовските командири в Мариупол са викнали хеликоптер за да избягат с него, ама бил свален от Z преди да стигне металургичния комбинат (дето се крият).

Втори хеликоптер е пробвал същото. Тоя път Z са го пуснали, изчакали са да натвари ЦЕННИЯ ТОВАР и са го опукали на връщане.

ПП: Горе ме обвиняват че не пазарувам в Кауфланд ли?

Не съм ли пророк? :D
Mar 17, 2022
Ако се информираш правилно според ремайнда руснаците вече мобилизират наборите на Путин и им раздават винтовки мосин останали в складовете на царската армия от първата световна война :D

Apr 1, 2022
Хубави машинки си имат великата руска армия, баси клошарите. Това оръжие вътре отзад е от първа световна.

* Бел.ред. става въпрос за винтовка мосин

А защо трябва да е балканскаа държава точно? Не, че няма и други държави на балканите, които не са се прецакали с тия два заробващи съюза.

Например Исландия, Норвегия, Швейцария и Лихтенщайн не се членове на ес ес и се справят чудесно.

В нато не членуват Австрия, Швеция, Финландия и Швейцария. Сигурно има и други, но нямам време да търся.

Не ми внушавай, че тия две терористични организации са манна небесна за България. Те ни унищожиха като държава, отнемайки напълно нашия суверинитет и убивайки крехката икономика, която имахме преди това.

Но, има надежда за по-бързата смърт на военната терористична групировка

Да, вервай си. Политиците на България се избират в сащ-ското посолство. На нас просто умело ни се внушава за кого да гласуваме, но при грешки, резултатите се коригират. Затова аз повече няма да гласувам.

Утре ако съм по-свободна ще ти потърся материали за директните намеси на сащ в управлението на доста държави - от щатски, а не от руски източник.
Сигурно защото сме балканска страна и това ще е най-релевантния пример. Даваш ми страни, които имат съвсем различна народопсихология, географско положение и никога не са били под съветски ботуш, затова се справят добре. Поне разбра ли вече, че САЩ граничи с Русия и си имат войски по границите, че да не задаваш пак глупави въпроси ? Съмнявам се, като ти гледам разсъжденията.

пп. Да разкрия още една тайна. Да се минава на зелено също е разработка на САЩ, това е отдавна замислено за да може сега да се прокара зелената сделка. На червено пък спираш, защото искат да мразим всичко червено свързано с Русия и СССР. Честно ти казвам, един приятел в САЩ ми каза.

Последно редактирано:
Русия трепе нацита и натовски подлоги, както и успешно осъществява дедоларизация.

Западът отвръща на ударите като банва букви от СОБСТВЕНАТА си азбука :D

Нашите възрожденци са разбрали нещата още преди над 100 години но за съжаление още има наивници, които не са.

“От сега нататък, ако някои ми каже, че руското правителство ни желае доброто, аз съм готов да го напсувам с най-мръсни думи“

“Съ една реч тя (Русия) ви преселва за ползъта си, а не че иска да ви направи некое добро или милост, както ви лъжиът подкупниците и..."

“А вие, мили братя българи! Не слушайте руските агенти, тий ви мамят и лъжат. Преселението е за вас смърт, за чадата ви убийство и за Отечеството ни разорение". (Георги Раковски, Дунавски Лебед 6.IX.1861 г., стр. 201-202)

Поне разбра ли вече, че САЩ граничи с Русия
Това ми беше известно и преди това. А ти правиш ли разлика между съседни страни и разполагане на въоръжение от страна на военна организация, създадена специално заради твоята държава?

Аз не знам кво сте ревнали от Русия, като от нея сме имали само ползи. И не ми казвай, че ако не бяхме в соца щяхме да сме Бахамите на Европа. Нямаше.

Ново двайсе

Русофилите тука нещо не им се коментира, 2та украински хеликоптера, дето са влезли 60-тина км в Расии, дето има 'безпрецедентна ПВО система", ударили са склада за горива, и си тръгват като пичове. Много мощна тая руска армия ей. На третия ден клошарите ви излъгаха, че са неутрализирали цялата украинска авиация, и вие като лапни шаранчета се кефехте колко е велика русиийската армия. Клошарите след като сами се натровиха с радиация до чернобил, са се изнесли вече в Беларус, май руските мокри сънища ще си останат само с мариупол изравнен със земята.

Поне 10-тина видеа как прелитат коптерчетата, снимани от руснаци, удрят и си заминават, и потвърждение от кмета, не знам в Кремъл какво ще лъжат и мажат, за да се обясняват на руснаците там, как се е получил тоя гаф.

Това ми беше известно и преди това. А ти правиш ли разлика между съседни страни и разполагане на въоръжение от страна на военна организация, създадена специално заради твоята държава?

Аз не знам кво сте ревнали от Русия, като от нея сме имали само ползи. И не ми казвай, че ако не бяхме в соца щяхме да сме Бахамите на Европа. Нямаше.
Какво да не ти казвам, ти сама даде примери за страни справящи се добре... нито една от тях не е била под ботуша на СССР. В момента когато хората имат свобода да избират, избора е ясен. Никой не ще "ползите" на Русия, дори и ти. Би ли споделила на какъв лаптоп работиш и с каква операционна система, на каква платформа/програма ? Вадиш си хляба с ползите на запада но си първа на амбразурата. Номера е да взимаш ползите и от двете страни и да си гониш националния интерес, а не да си руски или западен комсомолец.

Горе