https://news.yahoo.com/russian-troops-suffer-acute-radiation-083839177.html Още един репорт със западно потвърждение на разузнавателна агенция, как са се набутали да копаят окопи в чернобилската гора. Клошари.
А защо трябва да е балканскаа държава точно? Не, че няма и други държави на балканите, които не са се прецакали с тия два заробващи съюза.Дай един пример с една такава балканска държава (Сърбия е зависима от Русия, а също и от пазара в ЕС). В 21-век няма страна с пълен неутралитет, дори Северна Корея и зависима от Китай и Русия. Говориш някакви утопични приказки.
Да, вервай си. Политиците на България се избират в сащ-ското посолство. На нас просто умело ни се внушава за кого да гласуваме, но при грешки, резултатите се коригират. Затова аз повече няма да гласувам.Политиците са избрани от народа
Ти остави това, ами имат бази по-близо от Украйна - прибалтийските републики. Само идиоти се хващат на подобни въдички. То не бяха нацисти, то не бяха фашисти, то не бяха славяно-птичи-грип по гълъбите, то не беше ковид, нацисти в синагогите, още ще измислят със сигурност, клоунадата е пълна.http://skandalno.net/бивш-украински-премиер-спецоперация-189611/
Проруската пропаганда е толкова смешна, че няма докъде. Министър-председателя по времето на Янукович Азаров. Пъклен план за трета световна война. Само с един въпрос падат проруските опорки. Какво им пречи в момента да изстрелят ядрени ракети от територията на Украйна към Русия? Как изобщо толкова хора се хващат на подобни кукички не ми е ясно.
Video of woman accusing Ukraine of war crimes in Mariupol was a fake made by Russia's FSB spy agency, report says
The video purports to show Lyubov Ustinova, a woman from Mariupol, talking about innocent civilians being harmed by Ukraine-allied troops.news.yahoo.com
Ето и как лъжат балъците като наште ватенки тука, с геноциди.
"
Идеален таргет са хора от по-старото поколение, които живеят със сантименти към миналото, заради младостта, хора с по-ниски нива на доход, които се чувстват онеправдани (НАТО, САЩ, нарязани ракети, разбита армия, едно време са се строяли заводи, а сега нищо, еврогейци, ЛГТБ, гей паради. Предимно неверни или пък силно преекспонирани и извадени от контекста неща), хора с малък мироглед и по-ниска обща култура, социални аутсайдери (познавам хора, от различни социални нива, които определям, като такива - наркозависими, хора осланящи се на конспиративни теории, крайни националисти - все хора, които няма да видиш в ресторанти, кина, кафенета, големи търговски или хранителни обекти).
"
все хора, които няма да видиш в ресторанти, кина, кафенета, големи търговски или хранителни обекти).
Ако се информираш правилно според ремайнда руснаците вече мобилизират наборите на Путин и им раздават винтовки мосин останали в складовете на царската армия от първата световна война
Хубави машинки си имат великата руска армия, баси клошарите. Това оръжие вътре отзад е от първа световна.
* Бел.ред. става въпрос за винтовка мосин
Сигурно защото сме балканска страна и това ще е най-релевантния пример. Даваш ми страни, които имат съвсем различна народопсихология, географско положение и никога не са били под съветски ботуш, затова се справят добре. Поне разбра ли вече, че САЩ граничи с Русия и си имат войски по границите, че да не задаваш пак глупави въпроси ? Съмнявам се, като ти гледам разсъжденията.А защо трябва да е балканскаа държава точно? Не, че няма и други държави на балканите, които не са се прецакали с тия два заробващи съюза.
Например Исландия, Норвегия, Швейцария и Лихтенщайн не се членове на ес ес и се справят чудесно.
В нато не членуват Австрия, Швеция, Финландия и Швейцария. Сигурно има и други, но нямам време да търся.
Не ми внушавай, че тия две терористични организации са манна небесна за България. Те ни унищожиха като държава, отнемайки напълно нашия суверинитет и убивайки крехката икономика, която имахме преди това.
Но, има надежда за по-бързата смърт на военната терористична групировка
Европейските страни искат жена за ръководител на НАТО - Mediapool.bg
Приемникът на норвежеца Йенс Столтенберг на поста генерален секретар на НАТО ще бъде избран на среща в Мадрид в края на юни и европейските страни искат на този пост да застане жена, което ще е...www.mediapool.bg
Да, вервай си. Политиците на България се избират в сащ-ското посолство. На нас просто умело ни се внушава за кого да гласуваме, но при грешки, резултатите се коригират. Затова аз повече няма да гласувам.
Утре ако съм по-свободна ще ти потърся материали за директните намеси на сащ в управлението на доста държави - от щатски, а не от руски източник.
Това ми беше известно и преди това. А ти правиш ли разлика между съседни страни и разполагане на въоръжение от страна на военна организация, създадена специално заради твоята държава?Поне разбра ли вече, че САЩ граничи с Русия
Не знам какви надеждни източници търсиш
Ти сериозно ли?offnews.bg
Ново двайсе
Ти сериозно ли?
Какво да не ти казвам, ти сама даде примери за страни справящи се добре... нито една от тях не е била под ботуша на СССР. В момента когато хората имат свобода да избират, избора е ясен. Никой не ще "ползите" на Русия, дори и ти. Би ли споделила на какъв лаптоп работиш и с каква операционна система, на каква платформа/програма ? Вадиш си хляба с ползите на запада но си първа на амбразурата. Номера е да взимаш ползите и от двете страни и да си гониш националния интерес, а не да си руски или западен комсомолец.Това ми беше известно и преди това. А ти правиш ли разлика между съседни страни и разполагане на въоръжение от страна на военна организация, създадена специално заради твоята държава?
Аз не знам кво сте ревнали от Русия, като от нея сме имали само ползи. И не ми казвай, че ако не бяхме в соца щяхме да сме Бахамите на Европа. Нямаше.