deffnews
Well-Known Member
@nandibandi енергийния вампир пак пие от теб. Но то си е твоя работа.
@nandibandi енергийния вампир пак пие от теб. Но то си е твоя работа.
Е, не съм от най-добрите, когато става дума за детайли. Нямаше да се сетя сама, че затова става въпрос.Ми тва е най-якото доказателство, че Зеленски е ултра менияк, с една торба предразсъдъци, грандомания и нз ко още - псохолозите да се изразят
Виж внимателно, че ЦЕЛИЯТ интериор му е в ЗЕЛЕНО..Зелено "и всичките пари са му в Зелено"..! айахайайа Дори на неща, които трудно мое да осмислиш интериорно в зелено, той па е бичнал зеленото Те и арабеските, дет по закон трее се кланят на зеленото, и те немат чак толкова кич в зелено
Абе и ламБата му свети в зелено бре ахахахахах
що за идиоти ще си хабят така лесно мунициите за един клет цивилен с колело
Значи приемаме, че е скучно там. Къде е украинската военна мощ?Точно, що за идиоти. Ако беше така както предполагаш, Песков щеше да го спомене, а не да се оправдава коя машина стреляла.
Разбира се, освен ако тоя на интервюто не е Песков, а поредния монтиран фейк на украинците, доста е съмнително наистина, лявата вежда му се движи много странно, а гласа му е малко по-различен.
Приемаме, че или Песков не знае за жената пълна с бомби и молотови или "идиотите" просто си стрелят по всичко което се движи. (ако го уцелят)Значи приемаме, че е скучно там. Къде е украинската военна мощ?
Къде е украинската военна мощ?
Гледам в темата, че се появиха твърдения че Германия са си направили сепуко, отрязали са си главата.
Ами не е баш така! Германия е окупирана държава още от 2-рата световна насам. Квото кажат хамериканците, това се случва в Германия. Не знам какви са договореностите и още колко време ще има американски бази в Германия, но за сега са послушни васали!
Казал съм на Дефа да му звънне от безплатните в общината, за следващото интервю Песката ше е ток.да бяхте казали и на Песков
Казал съм на Дефа да му звънне от безплатните в общината, за следващото интервю Песката ше е ток.
Цирк. Първо беше цивилен с молотови и бомби, после били две различни видеа, след това изтрили "нещото" по което стрелят и монтирали човек с колело. Последно? От 10 кладенеца вода вадите. Нищо че дори името на жената е известно. В детската градина ще измислят по-добри аргументи.
Всички сте наясно какво е монтирано и какво не, да бяхте казали и на Песков, поне да не се излага човека.