Украйна - Русия какво ви е мнението

@nandibandi енергийния вампир пак пие от теб. Но то си е твоя работа.

Ми тва е най-якото доказателство, че Зеленски е ултра менияк, с една торба предразсъдъци, грандомания и нз ко още - псохолозите да се изразят :D
Виж внимателно, че ЦЕЛИЯТ интериор му е в ЗЕЛЕНО..Зелено "и всичките пари са му в Зелено"..! айахайайа Дори на неща, които трудно мое да осмислиш интериорно в зелено, той па е бичнал зеленото :D Те и арабеските, дет по закон трее се кланят на зеленото, и те немат чак толкова кич в зелено ;)

Абе и ламБата му свети в зелено бре ахахахахах :love:
Е, не съм от най-добрите, когато става дума за детайли. Нямаше да се сетя сама, че затова става въпрос.

Аз лично нямам търпение да му пръснат кратуната на тоя наглец. Искам да го направят в ефир, при поредното му видеообръщение - я на мач, я на откриване на изложба. Къде само не се е включвал? По гарите, при обявяване на влаковете, май...

Нанди, Нанди... играят си с теб

Илюзионисти и фокустници си играят в момента с теб, Нанди. Но ти си знаеш...

що за идиоти ще си хабят така лесно мунициите за един клет цивилен с колело

Точно, що за идиоти. Ако беше така както предполагаш, Песков щеше да го спомене, а не да се оправдава коя машина стреляла.

Разбира се, освен ако тоя на интервюто не е Песков, а поредния монтиран фейк на украинците, доста е съмнително наистина, лявата вежда му се движи много странно, а гласа му е малко по-различен.

Точно, що за идиоти. Ако беше така както предполагаш, Песков щеше да го спомене, а не да се оправдава коя машина стреляла.

Разбира се, освен ако тоя на интервюто не е Песков, а поредния монтиран фейк на украинците, доста е съмнително наистина, лявата вежда му се движи много странно, а гласа му е малко по-различен.
Значи приемаме, че е скучно там. Къде е украинската военна мощ?

Значи приемаме, че е скучно там. Къде е украинската военна мощ?
Приемаме, че или Песков не знае за жената пълна с бомби и молотови или "идиотите" просто си стрелят по всичко което се движи. (ако го уцелят)
Къде е украинската военна мощ?

Ами това е окупиран град от руските сили, фронтовата линия не е там. Правилния въпрос е, къде е сега руската военна мощ?

Доста дребен и неприятен явен трол (по лично пред-убеждение), но това държи интригата в мача. Значи е за добро.
Радвайте му се доде е време, че кьовидо пак е тръгнал, идва време за нуево бюстър. Никога не се знае кога ще е запоследно..

Гледам в темата, че се появиха твърдения че Германия са си направили сепуко, отрязали са си главата.
Ами не е баш така! Германия е окупирана държава още от 2-рата световна насам. Квото кажат хамериканците, това се случва в Германия. Не знам какви са договореностите и още колко време ще има американски бази в Германия, но за сега са послушни васали!

Така е, същото е и при нас от зората на демокрацията.

Гледам в темата, че се появиха твърдения че Германия са си направили сепуко, отрязали са си главата.
Ами не е баш така! Германия е окупирана държава още от 2-рата световна насам. Квото кажат хамериканците, това се случва в Германия. Не знам какви са договореностите и още колко време ще има американски бази в Германия, но за сега са послушни васали!

Пак им трябваше 1 седмица да сглобят видеото с 2-та пиксела дето били колоездач.
Все пак не е като сателитната снимка - тука трябва всяко кадро да се рисува.

Две от машините стрелят - значи е имало причина.
Примерно колоездачът е приличал на укра или нещо от рода.
Абе уговорили са се предварително.

Причини - като топъл хляб. И видеа (Но тва е Белингкат, които са "ЦРУ, неофициално" по обяснение на Ремайнда към мен, за да "ми спести" ровенето, понеже се зачудих кои са и заявих, че "ше ги рова аз кои са тия". Та - няма как да не са прави. Или поне тълкуващите дадените от тях материали, няма как. Бе поне при всички случаи е добре да си повтаряме, че видеоразпространителите на заслужаващо доверие инфо и правилните тълкуватели са две несвързани звена. По-спокойно е.)

Ето ся: графичко и той се смее, но неговото е "присмех" най-вероятно. Моето е "кеф". А емотито - едно и също.
Откога съм им казал на Блинки и Кула да направят два различни смяха - не отбират от дума. Така ще е..

Заплашваш суверенни държави със санкции ако не гласуват по начина, който си им разпоредил. Така е демократично, разбира се.

Цирк. Първо беше цивилен с молотови и бомби, после били две различни видеа, след това изтрили "нещото" по което стрелят и монтирали човек с колело. Последно? От 10 кладенеца вода вадите. Нищо че дори името на жената е известно. В детската градина ще измислят по-добри аргументи.

Всички сте наясно какво е монтирано и какво не, да бяхте казали и на Песков, поне да не се излага човека.

Цирк. Първо беше цивилен с молотови и бомби, после били две различни видеа, след това изтрили "нещото" по което стрелят и монтирали човек с колело. Последно? От 10 кладенеца вода вадите. Нищо че дори името на жената е известно. В детската градина ще измислят по-добри аргументи.

Всички сте наясно какво е монтирано и какво не, да бяхте казали и на Песков, поне да не се излага човека.

Ми цирк, ама реално аз клоня към друго. Че е съвсем нормално да те думнат, като си пъхаш носа дет не трябва.
Една обективна причина: https://btvnovinite.bg/svetut/varho...seneto-na-ognestrelno-orazhie-ot-civilni.html

=> всеки движещ се обект, който не е от "твоите" е потенциална опасност.

PS. Знаем в щатите как едно непремислено движение с ръцете, може да ти думнат кратуната господата с надпис Police. :)

Горе