Украйна - Русия какво ви е мнението

2014 двама човека, едно дете и един батальон фашисти протестираха срещу Янукович според Путин?

evromaidan_01_big.jpg

На 0:24 жената казва ''това, което знам от брат ми директно е, че не руските, а украинските войски ги задържат - държат ги като жив щит''.
А от моряците на кораба се казва, че няма такова нещо. На кой да вярваме ? Тогава се водиха най-тежките боеве в Мариопул. Това е града който беше най-тежко бомбандиран, включително и зелени коридори, как да стане тая евакуация ?

Ае да ви кажа ли, че е излишно да спорите, защото:
1. Аз ако съм на мястото на Петков (или който го управлява) ще обясня на моряците как се е случило всичко.
2. Според нуждите ще пусна версия за лошите украинци или за лошите руснаци
3. Всеки вярва на това, което иска да е вярно. В случая сте и тук така. :)

И майка ми ли намеси? Иска ти се да падна на нивото ти но няма как да стане. Нека се види колко струваш и докъде може да стигнеш от злоба и комплекси.
Всъщност, визирам изцяло теб - майка ти е просто алегория в текста. Нямам нищо против нея. :)

На 10 април в забранените и блокирани руски медии съобщиха за 47 души екипаж, евакуирани от блокираните край пристанището кораби. Споменаваха се руснаци, украинци, азарбейджанци и египтяни. Тогава все още не се съобщаваше за българи.
Снощи съобщиха, че цялото пристанище е "очистено" . Питам се тези българи дали ще имат някаква съвест да разкажат какво точно е станало.

На 11 или 12 април съобщиха за блокирани в катакомби и бункери под Азовстал заедно от "Азов" и натовски офицери. По непотвърдени данни този път няма да им отворят коридор да се измъкнат. Още преди това съобщиха за опити да бъдат измъкнати. Най-вече с хеликоптери.
Чудя се кога ще извадят за яките тези под Азовстал.

Само да вметна, че днес има силна магнитна буря.

На 11 или 12 април съобщиха за блокирани в катакомби и бункери под Азовстал заедно от "Азов" и натовски офицери. По непотвърдени данни този път няма да им отворят коридор да се измъкнат. Още преди това съобщиха за опити да бъдат измъкнати. Най-вече с хеликоптери.
Чудя се кога ще извадят за яките тези под Азовстал.

Само да вметна, че днес има силна магнитна буря.

Аз от медии в бг пространството за новини се информирам дотолкова-доколкото да потърся други източници и дали има нещо вярно. В това има.

От ден-два прехвърлям какво пишете. Ма рекох да попиша днес.

П. С. Тия неща съм ги чел от източника преди да ги пуснат под някаква форма у нас.

pho1u3z1obm81.jpg

Кво се подиграваш, бе? Ти като либерастко чедо би трябвало да се радваш на мъжката любов.

@ReminD ти наясно ли си какви тунели, катакомби, бункери би трябвало да има под един завод. Азовстал е огромен завод.

Айде да накефиме и @ReminD малко

278571403_4959754390768470_2527396353205799577_n.jpg

И отново по повод санкциите.. добре че австрийския канцлер да каже, че и ние не можем да си позволим да загубим руския газ, че нашите си мълчат по темата. АМа те слушат други затва така.
А какво направи австрийската лисица? Отиде на място, поумилква се и сега се хвали, че може да плаща газа в евро.

С което показа, че Вова е добър и с добро можеш да се разбереш с него. Санкциите имат силата на рикошет.

Истината за "Царевна" почти излезе наяве дори по нашите продажни медии.

Въпросът е кога ще ги извлекат за яките. Но не по нандибандски, а по мое по-нежно и не толкова агресивно и ще ги покажат на тълпата...

И поне за днес 14.04.2022 лъжите рухват като домино. Утре най-вероятно или дори до часове ще има обръщане на енергията. И реконструиране.
Но като цяло нещата протичат в много по-висока степен така както твърдят от руската страна.
Очаквам коментар от @AseasRoa и @етерИум

Въпросът е кога ще ги извлекат за яките. Но не по нандибандски, а по мое по-нежно и не толкова агресивно и ще ги покажат на тълпата...
Дефе, фразите ''ще ги извлекат за яките'' и ''нежно'' са несъвместими. Самота действие предполага акт на агресия. Агресията не е непременно лошо нещо. Когато е насочена в правилна посока, може да бъде продуктивна.

Иначе, убави ора са тва украинците. Снощи в банско некъв нашмъркан е заплашвал персонала и семействата на полицаите, които са го арестували с убийство. Имал мисия да ни избие всички - истина е, казаха го по новините на бтв. ;)

Горе