А от моряците на кораба се казва, че няма такова нещо. На кой да вярваме ? Тогава се водиха най-тежките боеве в Мариопул. Това е града който беше най-тежко бомбандиран, включително и зелени коридори, как да стане тая евакуация ?На 0:24 жената казва ''това, което знам от брат ми директно е, че не руските, а украинските войски ги задържат - държат ги като жив щит''.
Всъщност, визирам изцяло теб - майка ти е просто алегория в текста. Нямам нищо против нея.И майка ми ли намеси? Иска ти се да падна на нивото ти но няма как да стане. Нека се види колко струваш и докъде може да стигнеш от злоба и комплекси.
На 11 или 12 април съобщиха за блокирани в катакомби и бункери под Азовстал заедно от "Азов" и натовски офицери. По непотвърдени данни този път няма да им отворят коридор да се измъкнат. Още преди това съобщиха за опити да бъдат измъкнати. Най-вече с хеликоптери.
Чудя се кога ще извадят за яките тези под Азовстал.
Само да вметна, че днес има силна магнитна буря.
Аз от медии в бг пространството за новини се информирам дотолкова-доколкото да потърся други източници и дали има нещо вярно. В това има.
Много достоверна медия със сигурност, голям авторитет
Кво се подиграваш, бе? Ти като либерастко чедо би трябвало да се радваш на мъжката любов.
То си е казано вече. Даже и да им забранят да говорятПитам се тези българи дали ще имат някаква съвест да разкажат какво точно е станало.
А какво направи австрийската лисица? Отиде на място, поумилква се и сега се хвали, че може да плаща газа в евро.И отново по повод санкциите.. добре че австрийския канцлер да каже, че и ние не можем да си позволим да загубим руския газ, че нашите си мълчат по темата. АМа те слушат други затва така.
Дефе, фразите ''ще ги извлекат за яките'' и ''нежно'' са несъвместими. Самота действие предполага акт на агресия. Агресията не е непременно лошо нещо. Когато е насочена в правилна посока, може да бъде продуктивна.Въпросът е кога ще ги извлекат за яките. Но не по нандибандски, а по мое по-нежно и не толкова агресивно и ще ги покажат на тълпата...