Схемата с Газ за Рубли обяснена с картинки за средностатистическия читател на ClubZ. Точката най-вдясно със знака на рублата показва момента в който Газта си сменя собствеността.
Не мисля че пускам фейкове .
Жалък си! И алеята на ангелите с погребаните там стотици деца е измислица. Нали знаеш какво заслужават изроди, които не ценят детския живот? Съдбата не търпи такова високомерие и наглост, вервай ми.Това ли ти е аргумента на цял един доклад с документи, статистика, карти, хора на място и тн. Доста солиден аргумент 50 човека с еднаквите напечатани плакати, добре че няма циганска махала наблизо, че щяха да са 100. Не знаех, че в Донецка и Луганска област живеят около 100 човека. Малко повече ти се получи с чеченските актьори, които превзеха празна сграда, подкрепен с картинка на пейнт.
Руските военни освободиха българските моряци от Царевна, които бяха държани като заложници от укро-нацистите в продължение на почти 3 месеца. И това се случва, въпреки факта, че за Русия ние сме неприятелска страна. Пореден приятелски жест, който няма да оценим.
И на фона на тези факти, у нас Русия продължава да се представя като агресор, докато терористите, използващи цивилни за заложници, биват представяни като ''жертвата''. Що за боклук трябва да си, за да не изпитваш благодарност за спасен човешки живот? Повече от 10 спасени човешки живота! Само тотален дебил в кома може да продължи да вярва на версията за лошите руснаци, които убиват безразборно цивилни.
Та руснаците се държат по-добре с военопленниците, отколкото укро-режима със собствените си поданици.
По-импотентен опит за омаловажаване приноса на Русия в спасяването на българските и украински моряци едва ли може да има.Поредните "факти". Колко станаха лъжите вече не знам, спрях да ги броя.
Управителят на фирмата, наела екипажа на кораба "Царевна", също отрече информацията, че плавателният съд е бил превзет. За БНТ той уточни, че е разговарял с екипажа, моряците са в добро състояние и няма бунтовници на кораба.
Корабът не е под обстрел и на борда няма никакви чужди лица от никоя страна, нито пък екипажът е бил заплашван от някоя от страните
каза тогава капитан Павлов. Той, както и други моряци на кораба, добавиха, че са в добро здравословно състояние, имат храна, вода, както и гориво.
https://news.bg/disasters/mvnr-otri...en-i-ot-proruskite-i-ot-ukrainskite-sili.html
https://bg-voice.com/снимки-и-видео-на-българските-моряци/
Е не като 15те човека на Бабикян пред руското посолство дето по новините го обявиха, че целокупния български народ е на страната на Украйна или храбрите бойци на тихия фронд заливащи паметниците с бояТова ли ти е аргумента на цял един доклад с документи, статистика, карти, хора на място и тн. Доста солиден аргумент 50 човека с еднаквите напечатани плакати, добре че няма циганска махала наблизо, че щяха да са 100. Не знаех, че в Донецка и Луганска област живеят около 100 човека. Малко повече ти се получи с чеченските актьори, които превзеха празна сграда, подкрепен с картинка на пейнт.
След като обяснихме на украинците за Украйна, на негрите за расизма, сега ще обясним и на моряците от кой са били похитени, техните думи не са важни, важно е черната станция Нанди какво ни говори.По-импотентен опит за омаловажаване приноса на Русия в спасяването на българските и украински моряци едва ли може да има.
Факт ли е, че тия хора бяха заложници на кораба 3 месеца? Факт е? Защо? От кого бяха държани като заложници? от укро-фашистите. Не от руските военни сили. Екипажът не бил заплашван от някоя от страните. Ходи се гръмни! Самият факт, че не са допускани да напуснат зоната на военни действия е сам по себе си пряка заплаха за живота им. И пак стигаме до въпроса - кой не ги пускаше да напуснат кораба още в самото начало? украинския боклук, ето кой! Кой ги освободи вчера? Руските военни сили! Доказателство? Самият факт, че ще бъдат изведени през Донецк, а не през полша доказва кой ги е освободил и продължава да се грижи за тяхната безопасност.
Дори сорос-медия го казва, макар и с вмъкната в пасквила огромна лъжа, ей така, помежду другото..
Лъжата: ''те бяха освободени от тези, които ги бяха похитили в обсадения Мариупул''. Толкова нагли лъжи вместо благодарност...
Асен Генов: Моряците ни бяха освободени, защото руските сили пуснаха заложниците
Според него се подготвя нова офанзиваbtvnovinite.bg
Еми да де и аз това казвам, преекспонирано е. Благодаря, че ми подкрепяш тезата.Е не като 15те човека на Бабикян пред руското посолство дето по новините го обявиха, че целокупния български народ е на страната на Украйна или храбрите бойци на тихия фронд заливащи паметниците с боя
Мда, точно това се опитвате да правите.сега ще обясним и на моряците от кой са били похитени
Лъжеш като каруцар. Ето тук има репортаж и цял запис, как капитана и екипажа обясняват, че информацията за задържането им като заложници е фалшива. Казват, че никой не ги е заплашвал или държал на сила.Мда, точно това се опитвате да правите.
Техните думи, предадени от жените им преди 2-3 седмици бяха: ''укро-нацистите не ги пускат''. Сега чупим китки и се мъчим да изопачим истината.
А истината е: украйна е един гаден, смрадлив нацистки кенеф, който не заслужава да съществува. И няма да съществува. И не братушките, а фашисткия режим на клоуна, бутан от дедо Алцхаймер ще я унищожи. Добре действат. Аз лично съм доволна.
Ти не зачиташ думите на самите моряци, които ти казват че всичко това е фалшива новина. Как може да продължаваш да лъжеш. Поредния път в който няма какво да кажеш и почваш с личните нападки.График, надценила съм те. Баш на подземното ниво на ремайна си. Живи и здрави бъдете.
Значи близките им (жени, сестри, майки) са лъгали на пресконференцията?Ти не зачиташ думите на самите моряци, които ти казват че всичко това е фалшива новина.