Баси, всичко замлъкна - бахти долния спамър съм, никой не бъгва добре протичащия разговор толко успешно, колко мен
Кофти работа.. Само за евроатлантическите ценности да кажа и донаспамя в такъв случай, тъкмо темата се коментираше по-рано тук и е гореща. (Да не седи празен ефира
)
Как са я описали олигоуикипедия лелята от биаровия клип:
"
Габриеле Куби...известна с традиционалистки католически идеи и ортодоксални позиции относно сексуалността и пола"
Те наричат естествените биологични пол и сексуалност - идеи и позиции.
(Знаем ги де, ясни са - част от задължителната правоверност на речта..)
en.wikipedia.org
-
Един от по-пиперливите т.нар. американски сайтаджии разправяше така (преди да го спрат, вече го резнаха по различни причини):
"
Те внушават, че анала е добър на малки деца!? И същата пасмина сега е на вълната "Путин - звяр".
..
Е, това за мен е краят, приятели, тук за мен е разделителната линия: ако ти тласкаш малки деца към анал, правиш масови програми за промяна на съзнанието и пола на малки деца - заслужаваш ядрено унищожение.."
И е прав. Обаче старото ми предположение си е: като искат да го направят и имат биотехнологични средства -
що да не го направят чрез тях, защо биха пропуснали - поради човешките права? Така че в тоя смисъл, в мойта картинка трансджендър пропагандата се явява като предиктив програминг на нещо, което ще/планират да бъде физически осъществено на ниво ген, с различни хормонални и генни терапии. (Без значение дали с това, с което масово набоцкаха - ок, всеки да си мисли за него както ще. Но и то също може да се погледне като предиктив програминг за едно бъдеще, в което инжектирането на едни други неща ще бъде неизбежно за да съществуваш.)
И ако/когато бъде осъществено и естественото възпроизвеждането стане невъзможно, тогава биологично дадените пол и сексуалност губят смисъл - всеки ще може да е всякакъв и да се променя. Какъв купон.
Така че в тоя смисъл масовото съзнание се подготвя за по-лесно възприемане на планирана физическа действителност, доминирана от напреднал научно-технически комплекс. Обаче - пълна зависимост от държавно-корпоративните научни предприятия, осигуряващи възпроизводство (и здраве и дълголетие), които дефакто стават малко като богове, което е и смисълът на тая работа - свръхконцентрация на власт.
(Ок - конспирация (изградена на проверими факти) - така да бъде. Все пак не е лошо да се следи дали и кога би възникнал световен проблем със зачеването. Ама, нали знаете: ако се случи, няма да бъде свързвано с гореспоменатото, напротив - ще бъдете яростно развързвано не само от глобалният фактчукаритет, но и законово преследвано от органите за чистота на словото, които се засилват навсякъде пред очите ни.)
И тука идва неяснотата, която е свързана и с темата: а кой е извън това, коя от световните сили, кото имат влияние и могат да наложат над голяма част от света целите си? Аз не виждам, но може и да бъркам. Да се надяваме
(Той римайнда да са наспи, та ша ми каже...
)