Аха, чакай да позная на чия страна е YouTube. Не бъди наивен. Ще ти спести много главоболия.
Брат, повярвай ми, редактира се всичко, което не е прозадап ориентирано. Виждал съм някакви видеа качени от бг моряците, които обесняват как са им съдействали руските части, което изчезна. Пробвай се да пишеш някъде, в някой западен сайт....нямаш шансове. За жалост Фейса още държи хора с разчлино от това виждане. Ще ти кажа, че моят профил е пълен с хора и от двете страни и може би са 50 на 50 като %.
Е добре - - всичко е против Русия - що заемаш идиотската страна на малумниците от Русия, дето си мислят, че щом техните лайна са state фунднати, и не се пропуска нищо, на запад е така. Ройтерс не пише лоши работи за САЩ така ли? Би ли намерил фейк новини от тях, и ютуб е видео канал, ама извинявай - ама да имаш интернет достъп, и да се оплакваш, че не знаеш, щото не може да си сигурен кой прав, кой прив - то за това трябва и собствена преценка да имаш и мисъл.
Ти разбираш ли изобщо, че Руснаците ги хващат в долни мръсни гадни лъжи от 2014 досега, ежеседмично.
https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/10/08/mh17-the-open-source-evidence
Ей ти един пример - ама кво значение има фактите - ще кажеш - тя медията е западна - не е руска, и са преправили и пуснали доказателства, да ги топят. Нищо, че дебилите се похвалиха, че са свалили първо украински товарен самолет, и след 30 минути почнаха да прикриват нещата, и да викат "не сме ние" , нищо че имаше международно разследване, че се знае ракетата кой завод я е произвел в Русия, кои са я прекарали, къде са я оставили, откъде е изстреляна, и още много факти - ама, кво - Русия вика - Украйна са си свалили самолета и толкоз. Русинияте имаха и "категорични доказателства импирични", за в Буча - а като пуснаха сателитните снимки, и изкочиха масовите гробове и ужаса по мазетата и целия свят гръмна - млъкнаха - ей така са от 2014.
А и за кво говорим изобщо - преди 2014 да нападнат Украйна и да завземат територии - имало ли е такива проблеми? НЕ . Да се разкарват, и да спрат да доставят въоръжение на терористи сепаратисти, и да ги спонсорират и обучават как да правят народни републики, а не обратното - същия сценарий навсякъде. То наистина изисква се само нормална мисъл, за да ти е ясно, кои лъжат като мангали, и кои се защитават. Ще отида Аз у вас, ако си си сложил аларма, и ще убия детето ти, ще насиля жена ти - щото си си сложил аларма - и съм се почуствал застрашен - ей това е тезата на Путлер, която изрече на 9-ти Май - по идиотско оправдание за война не съм чувал през живота си.
Това като идиотската теза, че Путин бил "притиснат" видиш ли едва ли не-, от есента ЦРУ и САЩ тръбят и говореха на Путлер, ДА НЕ НАПАДА Украйна, а онзи си почна с ученията най-нагло и до последния час лъжеше като руснак. Ако САЩ и беше идеята това, отдавна да са вкарали тежко оръжие още преди Путин да е почнал, ама само путинофил може да смята такива глупости за смислени, без капка здрава мисъл и фактология.
@$INeed$ https://hardwarebg.com/forum/showth...2-%D3%EA%F0%E0%E9%ED%E0?p=5546116#post5546116 сравни нивото тук и там. Тука още рашистанците се чудят що влязоха в Украйна, и кой им е виновен за влизането.
Последно редактирано: