Украйна - Русия какво ви е мнението

По руските новини от обяд

Украйнските войски са ударили детска градина и жилищна сграда в Донецк, докато Русия удря единствено военни обекти. Да сме на тяхна страна ли? Тцъ!

Тъжното е, че ние сме по-долни и от тях.

Извънземното с антенката си представям ако му платят да прави това, което и сега прави (ако вече не му плащат):)

По руските новини от обяд

Украйнските войски са ударили детска градина и жилищна сграда в Донецк, докато Русия удря единствено военни обекти. Да сме на тяхна страна ли? Тцъ!

Тъжното е, че ние сме по-долни и от тях.

Дай видеа, щото аз мога да ти дам над 50-тина как стрелят и убиват цивилни, твоите хора, чеченците и дегестанската паплач, заедно с руските пияници.

Дай видеа, щото аз мога да ти дам над 50-тина как стрелят и убиват цивилни, твоите хора, чеченците и дегестанската паплач, заедно с руските пияници.
Дала съм линк. Цъкаш и гледаш цялата новинарска емисия. Има и кадри. ;)

Пичове, все по-ясно става, че всички ние заедно, цяла Европа и светът, какъвто го познавахме, сме от губещата страна.

Две липи отпред... ;)

Давай

ahahahahaha
Чао фейсбуук. Егати и кочината, нищо чудно що всички русофили от тука ходят да работят на запад, ама милеят за руската кочина.

Facebook said it had refused to stop fact-checking and labelling content from state-owned news organisations

rbeo45ayn6k81.jpg

Като гледам са си взели и Змийския Остров отново, евала на Украинците, стана и символ на чест и достойнство срещу руската пияна окупационна сган.

- Явно пияната руска сган пуска нови опорни точки, че Украинците подготвяли мръсна бомба срещу руснаците ахахахахаха.

Вижда се и големия 'мора' и 'желанието' на руснаците войници да се бият, затова пускат чеченската измет и дегестанската паплач напред,сърцеядците.

Последно редактирано:
Искам анкета за мача.Кой е за кой е!

Ето скромен принос (понеже ме обвиниха за недопринасящ:))
Силите за реагиране на НАТО са активирани за първи път

"За първи път Силите за реагиране на НАТО бяха активирани като отбранителна мярка в отговор на продължаващата инвазия на Русия в Украйна.

Върховният главнокомандващ на съюзниците на НАТО генерал Тод Уолтърс активира многонационалните сили, състоящи се от сухопътни, въздушни, морски и сили за специални операции от съюзниците, които могат да се разположат бързо в подкрепа на алианса на НАТО.

Активирането на войските за реагиране не означава, че войски на САЩ или НАТО ще влязат в Украйна, която не е член. Президентът на САЩ Джо Байдън беше ясен, че американските войски се разполагат в Източна Европа, за да подпомогнат страните от НАТО, изнервени от агресивните действия на Русия, и те няма да се бият в Украйна."

Радвайте се, защитници на западното свободолюбие, месете хляб, вадете сол, посрещайте освободителите и да видим колко хубаво ще стане.:)

Турция затвори черно море за руски плавателни съдове, след като руснаците са свалили по грешка собствен самолет от кораб!

Украйна иска от Мъск да активира старлинк над украйна за да имат достъп до интернет непрекъснато!

Като казвате НАТО само моля имайте предвид, че ние сме НАТО! Или и по това трябва да се води спор?

Ако съдим по фийда на ремайнда, до два часа братята кличко и зеленчуков - само тримцата - са приключили Русия. Тва беше. Няма повече Руска федерация. Путин ще го съдят в хага, но преди това ще го убият като Садам, докато не е станал на 70 и са изпуснали момента...

Страннико, грешен ти е прочита. Зеленски показа, че е 100 пъти повече мъж от путин, а Украйна дава сериозен отпор на руската пияна сган. Плановете на Путя не се сбъднаха за лека и бърза операция и инсталирането на прокси правителство.
Ко някой се чуди, на кого казвам странника, тя знае.

Страннико, грешен ти е прочита. Зеленски показа, че е 100 пъти повече мъж от путин, а Украйна дава сериозен отпор на руската пияна сган. Плановете на Путя не се сбъднаха за лека и бърза операция и инсталирането на прокси правителство.
Ко някой се чуди, на кого казвам странника, тя знае.
Това за мен ли е предназначено? И ако да - защо ме наричаш така? Свикнала съм на по-обидни обръщения, та се изненадвам :)

Реми, ето да видиш, че има и западняци/британци, които могат да мисля, при това не с гъза си. :)

п.с. очакваме и д-р Кембъл да се включи по темата - @Noke

Последно редактирано:
Реми, ето да видиш, че има и западняци/британци, които могат да мисля, при това не с гъза си. :)

п.с. очакваме и д-р Кембъл да се включи по темата - @Noke

Е то навсякъде има кретени като вас, които не са руснаци, а защитавате режима на путя, не искам да го гледам изобщо.

Изявление на Зеленски, от преди 30-тина минути. Чудя се русофилите как обясняват това, че руснаците разчитат чеченци и дегестанци да пердашат напред и заловени една камара руски войничета на по 18-20 години дето не знаят къде се намират.

Горе